×

15-05-2023

Feyenoord Kampioen

Feyenoord Kampioen


Als trots sponsor van Sparta feliciteren wij die andere mooie club uit de Maesstad met het Kampioenschap Eredivisie 2022 - 2023. Wat een prestatie.

Wij zijn vooral onder de indruk van deze geweldige prestatie omdat de coach met zijn staf een echt team van strijders heeft weten te smeden dat - met slechts één verlieswedstrijd in het hele seizoen - ontzettend constant en goed heeft gepresteerd.  

Als notariskantoor onderkennen wij de verantwoordelijkheid die wij dragen voor onze stakeholders; onze klanten, onze medewerkers, leveranciers, de overheid en de samenleving waar wij deel van uitmaken. Op zowel professioneel als maatschappelijk terrein. Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid richt zich op drie thema’s: governance, een duurzame leefomgeving en sociale betrokkenheid. Wij hopen daarmee impact te kunnen hebben.

Onze sociale betrokkenheid brengt met zich mee dat wij goede doelen en maatschappelijke organisaties ondersteunen.

Wij hechten daarbij groot belang aan sportbeoefening. Sport verbindt en verbroedert. Vraagt om samenspel. Sport leert je omgaan met winnen en verliezen. Sport vergt ambitie, oefening, veel oefening en doorzettingsvermogen. Sport draagt bij aan ons geestelijk en fysiek welzijn. Wij ondersteunen dan ook graag sporters met de ambitie om een bijzondere prestatie te leveren en clubs die ze daarin faciliteren.

Zo zijn wij sponsor van de voetbalclubs Sparta en SV CWO, de hockeyclubs Hockeyclub Rotterdam, Hockeyclub Schiedam en VMHC Pollux, de tennisvereniging TV Holy en deelname van team JAJO aan de Ocean Race. Deze zeilwedstrijd om de wereld wordt beschouwd als de zwaarste ter wereld voor teams. De race bestaat uit verschillende etappes en duurt 8 tot 9 maanden. De boten zijn op 15 januari vertrokken vanuit Alicante en doen dan 15-17 juni 2023 Den Haag/Scheveningen aan. 

Tot die tijd vieren we in Rotterdam feest. Na Feyenoord, gaan ook Sparta en - op enig moment - stellig ook Excelsior Europa in!