×

20-04-2022

Gesloten op 21 en 22 april!

Gesloten op 21 en 22 april!


Wij zijn vernieuwers. Geen volgers. Wij zijn gemotiveerd om het meest klantgerichte notariskantoor van de regio te zijn. Wij zijn bereid om daartoe te investeren. In onze relatie met onze klanten, onze medewerkers, in de samenleving, in kennisontwikkeling, kennisdeling en in technologische innovatie. Door kapitaal in onze onderneming te investeren, kunnen wij onze klanten beter en voordeliger ondersteunen bij hun doelstellingen en kunnen wij onze medewerkers meer werkgeluk bieden. 

Zo gaan wij op donderdag 21 en vrijdag 22 april met een uitloop naar het weekend ons kantoor aan de Oosthavenkade herinrichten. Dat is hard nodig vanwege de groei die wij doormaken. We creëren daarbij ook meer sfeer in ons kantoorpand, waardoor onze klanten zich bij bezoek aan ons kantoor nog meer op hun gemak zullen voelen. We maken met de herinrichting ook een omgeving waar onze medewerkers op een prettige en gezonde manier voor en met onze klanten kunnen werken. Daarnaast gaan wij onze IT omgeving upgraden en data migreren, zodat wij ook in de toekomst voorop kunnen blijven lopen.

Dat betekent wel dat wij die twee werkdagen noodgedwongen gesloten en ook niet goed bereikbaar zijn. Dat vinden wij heel vervelend, maar dat blijkt onontkoombaar. Wij bieden u op voorhand onze verontschuldigingen aan voor het ongemak dat dit mogelijk gaat geven. 

Voor spoedeisende gevallen zijn wij die dagen bereikbaar per WhatsApp of telefonisch op het noodnummer +31 (0)6 22 98 78 92. Vermeld in dat geval altijd uw dossiernummer, naam en telefoonnummer.

Vanaf maandag 25 april ontvangen wij onze bezoekers graag in ons alsdan fraai ingerichte kantoorpand. Met koffie én - die feestelijke dag - met appeltaart! Met slagroom. Dat dan weer wel.