×

G. (Göksel) Korkmaz

Maak kennis met...

G. (Göksel) Korkmaz


Göksel behaalde enkele jaren geleden na een schoolloopbaan zonder doublures het gymnasium diploma aan het Stedelijk Gymnasium Schiedam. Daarna koos zij voor de studie notarieel recht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en inmiddels is zij daarmee goed op stoom. Die voltijdstudie weet zij knap te combineren met haar werkzaamheden bij ons op kantoor, maar ook met de zorg die zij wil geven aan haar familie, haar geloofsgemeenschap en haar vrienden.

Göksel leest graag, veel en snel. Zij beheerst zowel in woord als geschrift haar moedertaal uitmuntend. Daarnaast is zij bovendien een near native speaker Turks. Turkse klanten kunnen dan ook bij ons in de Turkse taal te woord worden gestaan.

Göksel zegt...


Een van de belangrijkste ethische basisprincipes in de Koran is de manier waarop men zijn of haar familie - ouders, kinderen, echtgenoot - behandelt. Daarnaast wordt van moslims verwacht dat zij voor hun medemens zorgen. In de Koran wordt het woord adab gebruikt, om het beheersen van het denken, of elke andere lovenswaardige vorm van beheersing, waarmee mensen zich ergens in bekwamen, mee aan te duiden. Goede zeden en goede manieren worden als de ware test van iemands capaciteiten beschouwd. Ik laat mij dan ook graag door onze gewaardeerde klanten -  christen, jood, moslim, atheist of whatever - steeds weer testen op mijn vakinhoudelijke en dienstverlenende capaciteiten. Wil niet teleurstellen. Uit onze reviews volgt dat ik voor die testen, steeds weer, net als bij  mijn gymnasiumeindexamen, met vlag en wimpel slaag en verwachtingen weet te overtreffen. Daar doe ik het voor.

Contact met Göksel


di/wo/do

+31 (0)10 445 37 77

goksel.korkmaz@maesnotarissen.nl