×

M.A. (Ineke) de Jong - Dijkshoorn

Maak kennis met...

M.A. (Ineke) de Jong - Dijkshoorn


Ineke is een notarisklerk Ondernemingsrecht én Personen- en Familierecht. 

Zij brengt meer dan drie decennia ervaring in het notariaat met zich mee. Die ervaring deed zij met name op in de regio Haaglanden. Bij notariskantoren in Den Haag, Wassenaar en Leiden. Ooit begonnen bij Lourijsen &  Waaijer, gewerkt met notaris mr. P.P.J.M. van Dullemen bij - wat toen nog heette - Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn en tenslotte bij Notariaat De Gier in het Haagse Statenkwartier, om daarna onze kantoorgenoot mr. Yvonne Drok te volgen naar MAES notarissen.

Ineke is zich al die tijd - tot op de dag van vandaag - door blijven ontwikkelen. Is nooit opgehouden met leren. Kan met de IT systemen overweg, weet welke eisen er worden gesteld aan de financiële administratie van een notariskantoor. Maar weet eerst en vooral hoe zij onze klanten optimaal kan bedienen op het gebied van het personen- en familierecht (waaronder het erfrecht) en het ondernemingsrecht. 

Zij combineert haar werkzame leven met de zorg voor twee dochters. Heeft zich heel lang en betrokken ingezet voor MHC Forescate. Voor wie het niet weet: dé hockeyclub van Voorschoten.

Ineke zegt...


"Bij mijn vorige kantoor heb ik heel lang met de seniore (toegevoegd) notaris mr. Y. (Yvonne) Drok samengewerkt. Met heel erg veel plezier. Ik kan niet anders zeggen. Wij hebben aan een half woord genoeg. En hebben heel wat afgelachen. Yvonne had tot mijn verdriet een aantal jaren geleden ervoor gekozen om dat kantoor te verlaten. Zij is toen bij MAES notarissen begonnen. Wij hebben al die tijd contact met elkaar gehouden. Enige tijd terug besloot ik vanwege de enthousiaste verhalen, Yvonne achterna te gaan. En dat voelt eerlijk gezegd als thuiskomen."

Contact met Ineke


di/wo/do

+31 (0)10 445 37 77 

ineke.dejong@maesnotarissen.nl