×

J.M.B. (Linda) de Blaauw

Maak kennis met...

J.M.B. (Linda) de Blaauw


Linda is een senior notarisklerk gespecialiseerd in vastgoed en ondernemingsrecht. Zij heeft drie decennia relevante ervaring opgedaan bij De Brauw Blackstone Westbroek, toen nog in alliance met Linklaters, bij Ploum (Lodder Princen) en bij ons. 

Rotterdamse in hart en nieren. Niet lullen, maar poetsen. Harde werker. Niet van 9 tot 5. Laat zich het hoofd niet op hol brengen. Door niemand niet. Zit steeds goed op de bal. Flexibel. Empatisch. Sociaal. Is Linda niet volop voor onze klanten in de weer of druk met de goede zorg voor haar drie kinderen en hond, dan is ze als vrijwilliger te vinden bij zorginstelling Aafje. Daar ondersteunt zij in haar vrije tijd bewoners die hun eigen leven leiden, op een manier die bij hun past en in hun eigen omgeving. Onze pay-off "Goed voor elkaar" is haar dan ook op het lijf geschreven.

Linda zegt...


Na met veel plezier en voldoening jaren lang heel wat veeleisende cliënten tegen behoorlijke stevige uurtarieven bij grote kantoren te hebben mogen ondersteunen, geeft het mij voldoening om bij MAES notarissen nu een bredere doelgroep ten minste dezelfde kwaliteit te kunnen bieden, maar dan tegen een voor iedereen alleszins acceptabel honorarium. Het betekent wel met de voeten zelf in de klei. Geen ingewikkeld doende professional support lawyers, geen dure marketingafdelingen, geen luxe congressen in exotische oorden, geen copieuze diners, maar gewoon, heel normaal lekker aan het werk. Vanaf kantoor of vanuit huis; maar altijd online. 

Contact met Linda


ma/di/do/vr

+31 (0)10 445 37 77

+31 (0)6 28 32 96 96

linda.deblaauw@maesnotarissen.nl