×

K. (Karina) van Houten

Maak kennis met...

K. (Karina) van Houten


Routinier. Al meer dan 30 jaar in het notariaat. Eerst bij Jongerius, Van der Stap en Heyman, een rechtsvoorganger van Nauta Dutilh. Sindsdien een leven lang loyaal aan ons kantoor. Karina verzorgde al de oprichting van B.V.'s toen daar nog 40.000 gulden geplaatst minimum kapitaal voor vereist was. Verzorgde  aandelenoverdrachten ver voordat de wetgever had bedacht dat het verstandig was om dat bij verplichte notariële akte van levering te doen. Heeft al heel wat kladboeken van Jantje tot een fatsoenlijk aandeelhoudersregister weten op te kalefateren. Je hoeft haar dus ook niets meer te vertellen. Heeft aan één woord genoeg.   

Zij maakt deel uit van ons Workflow-team. Dat team verzorgt de client- en zaakacceptatie, waaronder het offerte traject, maakt het dossier aan, verstuurt de vragenlijsten en doet het nawerk. 

Karina zegt...


"Ik herinner mij nog dat Dutilh Van der Hoeven & Slager ging fuseren met het sjieke Nauta Van Haersolte. Veel aardige mensen. Daar is een geweldig groot kantoor uit voortgekomen. Een andersoortige praktijk dan hier. Veel beursvennootschappen. Ikzelf vond het in die tijd soms best lastig om tussen dat advocaten- versus notarissengeweld in te zitten en te ervaren hoe iedereen voortdurend politiek aan het manoeuvreren was. Dat ging in mijn beleving soms wat ten koste van wat ik voor de klant kon doen. Ik prijs mij gelukkig dat ik er destijds voor heb gekozen om voor een onafhankelijke en zelfstandig gevestigde notaris te werken. Daardoor heb ik mij altijd veilig en gewaardeerd gevoeld en dat blijkt voor mij tot op de dag van vandaag een vruchtbare bodem."

Contact met Karina


ma/di/do/vr (steeds tot 14.30 uur)

+31 (0)10 445 37 77

karina.vanhouten@maesnotarissen.nl