×

L. (Linda) van Brakel

Maak kennis met...

L. (Linda) van Brakel


Linda is één van de gezichten van MAES notarissen. Een gezicht met een gulle lach. En wij zien wat die gulle lach bij onze gasten - en ook bij onszelf - teweegbrengt. Samen met de  eveneens goedlachse Mehtap bestiert Linda onze Hospitality Desk. Zij staat er met haar persoonlijke benadering steeds voor in dat onze gasten al bij binnenkomst zich direct op hun gemak voelen en dat het ze aan niets ontbreekt.  

Daarnaast zet Linda zich als notarieel medewerker voor onze klanten in, gedurende de belangrijkste fases van het dossier; van de cliënt- en zaakaccepatiefase, de dossieropstart-fase, de vragenlijst-fase, de passeer-fase, tot en met de nawerk-fase. De meer dan 10 jaar ervaring die zij in de makelaardij heeft opgedaan, maakt dat zij een gepokt en gemazeld dienstverlener is en de regionale vastgoedmarkt heel goed kent.

Tenslotte houdt Linda zich - ook weer samen met Mehtap - bezig met het officemanagement op ons kantoor. Zij zorgt ervoor dat onze papiervoorraad nooit op is, dat een mooi boeket bloemen de lounge opfleurt en dat u erop kunt vertrouwen dat er altijd koffiebonen bij ons in huis zijn. Om maar wat te noemen.    

 

Linda zegt...


"Met meer dan een decennium ervaring in de makelaardij, wilde ik mijn horizon verbreden en mijn kennis verdiepen. Bij voorkeur ook weer in een professionele, dynamische klantgerichte omgeving. Ik kende MAES notarissen al vanuit mijn vorige rol en de samenwerking was altijd prettig. Toen ik vernam dat er vanwege de groei van kantoor een op mijn lijf geschreven positie beschikbaar kwam, heb ik dan ook niet geaarzeld om ze ervan te overtuigen dat ik welhaast de gedroomde kandidaat moest zijn. Leuk om nu ondertussen haast dagelijks te merken dat ik hun bullseye blijk."     

Contact met Linda


ma/do/vr

+31 (0)10 445 37 77

linda.vanbrakel@maesnotarissen.nl