×

M. (Mariam) Karapetjan

Maak kennis met...

M. (Mariam) Karapetjan


Mariam bestiert onze Hospitality Desk en maakt als notarieel medewerker deel uit van ons Workflow team. Dat team verzorgt de client- en zaakacceptatie, waaronder het offerte traject, maakt het dossier aan, verstuurt de vragenlijsten en doet het nawerk.     

Mariam woont in het mooie Delft. Na haar Atheneum heeft ze kort accountancy gestudeerd aan Nyenrode Business University. Naast al goede werk dat zij gedurende vijf dagen in de week voor onze klanten verricht, studeert zij in deeltijd ook nog eens rechtsgeleerdheid.

Zij werkte als administratief medewerker bij een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag en liep gedurende een periode van een half jaar stage bij een Haags notariskantoor. 

Mariam spreekt Nederlands, Engels, Duits, maar ook - en daar zijn wij best een beetje van onder de indruk - Russisch en Armeens.

Mariam zegt....


"Hoewel MAES notarissen al bestond voordat ik geboren was, is het kantoor - net als ikzelf - voortdurend in ontwikkeling. De slogan van ons kantoor is: "Goed voor elkaar". Ik zie het als mijn missie om daar elke werkdag weer met een gulle glimlach op het gezicht gepassioneerd inhoud aan te geven door ervoor te zorgen dat ik de zaken waar ik hier verantwoordelijk voor ben, goed voor elkaar heb, maar ook dat ik als gastvrouw zorgzaam en attent ben voor onze bezoekers."

Contact met Mariam


ma/di/wo/do/vr

+31 (0)10 445 37 77

mariam.karapetjan@maesnotarissen.nl