×

Ondernemingen

Ondernemingen die behoefte hebben aan (interim) hoogwaardige ondersteuning op het gebied van ondernemingsrecht, vastgoed, contractenrecht, compliance, governance en legalisaties kunnen bij ons terecht. Dat geldt ook voor de ondernemer zelf. Ondernemers die een onderneming hebben opgebouwd, misschien op zoek zijn naar financieringsbronnen, die de onderneming willen overdragen of dat reeds hebben gedaan. Maar ook vermogensbeheerders, vastgoedbeleggers, familiebedrijven of non-profitorganisaties zijn bij ons kind aan huis.

Ondernemingen

Bedrijven


Eenmanszaken. Start-ups. Scale-ups. Innovation-hubs. ZZP-ers. Gevestigde bedrijven. MKB. Groot. Lokaal. Regionaal. Nationaal. Multinationals. Ondernemingen die behoefte hebben aan (interim) hoogwaardige ondersteuning op het gebied van ondernemingsrecht, vastgoed, contractenrecht, compliance, governance en legalisaties.

Ondernemingen

Familiebedrijven


Families waarvan familieleden met elkaar een onderneming drijven en continuïteit, bedrijfsopvolging of verkoop belangrijke thema’s zijn.

Ondernemingen

Ondernemers | DGA's


Ondernemers die hun groeidoelstellingen willen realiseren. Ondernemers die een onderneming hebben opgebouwd, of uitgebouwd en die de onderneming willen overdragen of dat reeds hebben gedaan. Bijvoorbeeld ondernemers in de Glastuinbouw, Agri, Horti & Food. Ondernemers die een vastgoedportefeuille hebben weten op te bouwen. Vrije beroepsbeoefenaren als medici, advocaten, accountants en belastingadviseurs. En natuurlijk: de jonge honden: de zelfbewuste self made ondernemers onder de veertig jaar met tomeloze energie en ambitie. 

Ondernemingen

Vermogensbeheerders


Banken, financiële instellingen, family offices en trustkantoren die vermogens en vennootschappen  beheren, structureren en notariële ondersteuning voor hun relaties zoeken. 

Ondernemingen

Vastgoedbeleggers en -beheerders


Partijen die beleggen in vastgoed of het assetmanagement, het vastgoedbeheer, voor een belegger of een VvE verzorgen.

Ondernemingen

Non-profitorganisaties


Instellingen, goede doelen, bijvoorbeeld vermogensfondsen, ANBI’s, fondsenwervende instellingen en religieuze organisaties, alsmede vennootschappen (holding-, pensioen- of beleggingsvennootschappen),  die de taak hebben om het hun toevertrouwde vermogen op de best mogelijke wijze te beheren en betrouwbare en degelijke notariële begeleiding verlangen.