×

25-05-2021

Welkom aan boord Mariam!

Welkom aan boord Mariam!


Welkom aan boord

Bij ons gaat het hard. Afgelopen jaar was het beste jaar in onze professionele geschiedenis. Nog beter dan het jaar daarvoor. En naar wij hopen minder goed dan dit lopend jaar. Daar zetten wij stevig op in. Wij groeien flink. Wij zijn dan ook verheugd dat Mariam Karapetjan per 1 mei MAES notarissen is komen versterken. Mariam bestiert onze Hospitality Desk en maakt als notarieel medewerker deel uit van ons Work Flow Team.  We gaan er met elkaar voor zorgen dat wij alle ballen goed in de lucht weten te houden.
 
Over Mariam

Mariam woont in het mooie Delft. Na haar Atheneum heeft ze kort accountancy gestudeerd aan Nyenrode Business University. Naast al goede werk dat zij gedurende vijf dagen in de week voor onze klanten verricht, studeert zij in deeltijd ook nog eens rechtsgeleerdheid.  Zij werkte als administratief medewerker bij een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag en liep gedurende een periode van een half jaar stage bij een Haags notariskantoor. Mariam spreekt Nederlands, Engels, Duits, maar ook - en daar zijn wij best een beetje van onder de indruk - Russisch en Armeens.

Goed voor elkaar

Wij willen Mariam, net als al onze andere medewerkers,  een uitdagende en stimulerende werkomgeving bieden. Waar zij zich prettig en veilig voelen. Zijn loyaal en solidair. Staan voor elkaar. Zijn goed voor elkaar. Wij zijn ervan overtuigd dat onze organisatie er beter van wordt als er mensen met uiteenlopende achtergronden werkzaam zijn. Wij werven, behouden en promoten actief een diverse groep van medewerkers binnen ons kantoor omdat wij geloven in kwaliteit, ongeacht ras, geslacht, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid. Wij streven daarmee een stimulerende werkomgeving na. Een werkomgeving die zich kenmerkt door diversiteit, inclusiviteit en gelijke kansen. Wij hechten aan kennisontwikkeling en kennisdeling. Dagen elkaar onderling graag uit. Blijven voortdurend met elkaar in gesprek en hebben periodiek teamoverleg en met de MAES Academy een intern opleidingsprogramma.

Waarom MAES notarissen

Wij vroegen Mariam waarom zij uit de vele notariskantoren uitgerekend voor ons kantoor heeft gekozen en wat haar beweegt. 

"Hoewel MAES notarissen al bestond voordat ik geboren was, is het kantoor - net als ikzelf - nog altijd voortdurend in ontwikkeling. De slogan van het kantoor is: "Goed voor elkaar". Ook ik hecht aan diversiteit en inclusiviteit. Maar ik vind ook de maatschappelijke verantwoordelijkheid die MAES notarissen toont, heel erg aansprekend. Ik zie het als mijn missie om daar elke werkdag weer met een gulle glimlach op het gezicht gepassioneerd inhoud aan te geven door ervoor te zorgen dat ik de zaken waar ik hier verantwoordelijk voor ben, goed voor elkaar heb, maar ook dat ik als gastvrouw zorgzaam en attent ben voor onze bezoekers."

Plezier, geluk en succes

Wij wensen Mariam heel veel plezier, geluk en succes met alles wat komen gaat.