×

A.R. (Xandra) da Cruz

Maak kennis met...

A.R. (Xandra) da Cruz


Xandra voltooide de HAVO. Zij werkte na een economisch administratieve vervolgopleiding als notarieel medewerker achtereenvolgens acht jaar voor de ondertussen overleden notaris Van der Valk in haar woonplaats Schiedam en daarna - samen met onze Linda de Blaauw - vijftien jaar voor een groot en eveneens gerenommeerd kantoor in  Rotterdam, ook zo ongeveer gelegen aan de Maes.

De vertrouwde samenwerking met Linda en het enthousiasme waarmee Linda met Xandra haar ervaringen over werkgeluk bij MAES notarissen deelde, maakten dat Xandra vanwege de loyaliteit die zij ten opzichte van haar vorige werkgever voelde, met lood in de schoenen het initiatief tot een overstap heeft genomen. Wij vinden dat moedig en zijn daar uiteraard zeer verguld mee en hopen dat wij als klein kantoor haar hooggespannen verwachtingen waar kunnen maken. Wij zetten ons met elkaar daar elke dag weer voor in.

Xandra maakt deel uit van onze praktijkgroep Vastgoed en van de praktijkgroep Ondernemingsrecht.

Xandra zegt...


De slogan "goed voor elkaar" sprak mij vanaf het begin al erg aan en blijkt ook geen holle frase. Er wordt hier goed voor mij gezorgd, zodat ik nog beter voor mijn kind en voor de klanten van MAES notarissen kan zorgen. Dat is win-win. Zo kan ik ook vanuit huis werken en hoef ik niet verplicht elke dag naar kantoor te gaan. Zolang ik mijn declarabele en niet-declarabele bestede tijd maar zorgvuldig administreer en de klanttevredenheid er niet minder van wordt. Daar zet ik dan ook steeds graag op in. Het geeft mij meer flexibiliteit en minder stress en daar wordt iedereen beter en gelukkiger van."

Contact met Xandra


ma/di/do/vr

+31 (0)10 445 37 77

xandra.dacruz@maesnotarissen.nl