×

31-12-2022

Alle geluk in 2023

Alle geluk in 2023


Wij streven naar continuïteit van onze dienstverlening door op een zorgvuldige wijze een wederkerig vruchtbare, harmonieuze en duurzame relatie te ontwikkelen met onze klanten, leveranciers en stakeholders. Wij begrijpen hoe waardevol het is om goed voor elkaar te zijn. Samen bereiken we meer dan alleen.

Wij onderkennen de verantwoordelijkheid die wij dragen voor onze stakeholders. Op zowel professioneel als maatschappelijk terrein. Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid richt zich op drie thema’s: governance, een duurzame leefomgeving en sociale betrokkenheid. Wij hopen daarmee impact te kunnen hebben. Onze sociale betrokkenheid brengt met zich mee dat wij goede doelen en maatschappelijke organisaties ondersteunen. 

Tegen de geschetste achtergrond hebben wij ervoor gekozen om dit jaar geen kerstgeschenken aan onze relaties te geven, maar om Support Casper te ondersteunen. Ben je geïnteresseerd in wat Support Casper doet, ga dan naar: https://www.supportcasper.nl/nl/over-support-casper/.

Wij wensen je namens het hele team van MAES notarissen alle geluk voor 2023.