×

Veelgestelde vragen

Over ons kantoor en onze dienstverlening
Wij laten ons leiden door onze missie: "Goed voor elkaar". Wij willen onze zaken goed voor elkaar hebben. En wij willen goed voor elkaar zijn. Voor onze medewerkers, voor onze klanten en voor de samenleving waar wij dankbaar deel van uitmaken. Waarderen het als dat wederkerig is. Vinden het belangrijk dat onze klanten ook goed zijn voor de mensen die belangrijk voor ze zijn. Hun partners, hun kinderen, hun ouders, hun zakenrelaties, vrienden en kennissen. Wij streven naar kwaliteit, eerlijke en concurrerende tarieven en nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zijn gericht op de relatie, tonen ons sociale gezicht, durven onze nek uit te steken, weten te verbinden en bieden perspectief. Wil je weten wie wij zijn, waar wij voor staan, voor wie wij er zijn, wat wij kunnen en wat wij doen, lees dan hieronder veel gestelde vragen over ons kantoor en onze dienstverlening en vorm je een beeld.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Familierecht
Trouwen doe je niet elke dag. En doodgaan ook niet. Voor de notaris geldt hetzelfde. Maar die heeft wel elke dag te maken met vragen die hem gesteld worden over vermogensrechtelijke gevolgen van samenleven, het uit elkaar gaan of overlijden. Een aantal van die vragen hebben we voor jou hieronder op een rijtje gezet. Om het je wat makkelijker te maken en om je enig houvast te bieden. Zeker voor de momenten dat je wat meer houvast goed kunt gebruiken. Want wij realiseren ons maar al te goed dat jij niet dagelijks met dat bijltje hakt.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ondernemingsrecht
Als ondernemer komt er veel op je af. Tijd is schaars. En jij wilt je bij het ondernemen niet laten afleiden door juridisch noodzakelijk gedoe, waarvan je maar al te goed weet hoe belangrijk het is om het goed geregeld te hebben. Wil je snel vertrouwd raken met rechtsvormen en -verhoudingen die jou als ondernemer en particulier of  je onderneming of het initiatief kunnen raken, lees dan hieronder verder.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Vastgoed
Ga je een woning kopen. Of verkopen. Of wil je een financiering en vraagt de bank om een hypotheekrecht. Lees hier de antwoorden op veelgestelde vragen die bij vastgoedtransacties kunnen opkomen en zorg dat je daarmee nog beter beslagen ten ijs komt.

Bekijk alle veelgestelde vragen