×

We staan voor je klaar

Contact

MAES notarissen


Kantoor

Bezoek- en postadres

MaesHuys
Verploegh Chasséplein 1
3134 BZ Vlaardingen

+31 (0)10 44 53 777 
service@maesnotarissen.nl
www.maesnotarissen.nl

Business Hubs 

Bezoek op afspraak. Geen postadres.

NoMA House  
Gustav Mahlerlaan 1212  
1081 LA Amsterdam

WTC Rotterdam
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam 

WTC Den Haag
Prinses Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag

Openingstijden

Maandag8.30 – 17.30
Dinsdag8.30 – 17.30
Woensdag8.30 – 17.30
Donderdag8.30 – 17.30
Vrijdag8.30 – 17.30
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

 

Op doordeweekse dagen hebben wij van 12.30 uur tot 13.15 uur lunchpauze. Wij zijn dan wel gewoon telefonisch goed bereikbaar en ook onze Hospitality Desk kan je bij binnenkomst tijdens de lunchpauze ontvangen.   

Direct contact

Wil je direct met een behandelaar in contact komen, klik dan hier voor de specifieke contactgegevens. Je kan ook via onze website chatten met één van onze chat-agents.

Noodnummer

Buiten onze openingstijden zijn wij voor dringende spoedgevallen bereikbaar op noodnummer +31 6 22 98 78 92. 

Andere tijden


Inloopspreekuur

Woensdag van 17.00 - 18.00 

Tijdens het inloopspreekuur kunt u in een gratis gesprek van maximaal 10 minuten uw vragen stellen aan een (kandidaat-)notaris; de gegeven adviezen zetten wij dan niet op papier.

Avond- en weekendopenstelling

Dinsdag van 17.00 - 20.30 (op afspraak)
Zaterdag van  9.00 - 12.00 (op afspraak)

Tijdens de officiële feestdagen zijn wij gesloten. In 2024 zijn wij gesloten op:

FEESTDAGDATUMDAGWEEKNUMMER
Nieuwjaarsdag1 januari 2024Maandag

1

Goede vrijdag29 maart 2024 Vrijdag

13

1e Paasdag31 maart 2024Zondag

13 

2e Paasdag1 april 2024 Maandag

14

Koningsdag27 april 2024 Zaterdag

17 

Hemelvaart9 mei 2024Donderdag

19

1e Pinksterdag19 mei 2024 Zondag

20

2e Pinksterdag20 mei 2024 Maandag

21

1e Kerstdag25 december 2024 Woensdag

52

2e Kerstdag26 december 2024Donderdag

52

 

Nummers


Kamer van Koophandel

Handelsregister nummer: 24 25 54 97


BTW nummer

BTW: NL804378824B02

Kwaliteitsrekeningen


Kwaliteitsrekeningen MAES notarissen 

Rabobank Rotterdam e.o.
IBAN NL91 RABO 0170 0703 60
BIC RABONL2U 

ABN Amro
IBAN NL29 ABNA 0481 4729 24
BIC ABNANL2A

Betalingen ten name van MAES notarissen onder vermelding van het dossiernummer.

Kwaliteitsrekeningen Basisnotarissen Rijnmond 

Rabobank Rotterdam e.o.
IBAN NL16 RABO 0170 0703 52
BIC RABONL2U

ABN Amro
IBAN NL31 ABNA 0460 9810 56
BIC ABNANL2A

Betalingen ten name van Basisnotarissen Rijnmond onder vermelding van het dossiernummer.

Routebeschrijving naar ons kantoor in Vlaardingen


Routebeschrijving (auto)

U kunt uw reis het beste plannen met routeplanners Google Maps, Waze of Flitsmeister. Mocht u toch nog met een kaart op uw schoot zitten, dan zou onderstaand u goed op weg kunnen helpen.

Komend vanaf de richting Den Haag
Neem de A4. Afslag Vlaardingen-Oost: neem de afrit rechts richting Schiedam-West / Vlaardingen-Oost. Sla rechtsaf naar Schiedamsedijk. Sla net voorbij het MAES notarissen lichtmastbord aan je rechterhand rechtstaf de Meester A. Kesperweg op en volg die weg tot aan de rotonde. Ga bij de rotonde rechtdoor over de Westlandseweg en ga bij de stoplichten linksaf de Julianasingel op. Vervolgens ga je rechtdoor tot je het Verploegh Chasséplein nadert. Rijd het plein op. Wij zitten op nummer 1, daar waar de vlaggen of banieren zo fier wapperen. De oprit naar de parkeergelegenheid op ons eigen terrein is links naast ons kantoorgebouw. Het is op ons terrein voor onze relaties vrij parkeren. 

De reistijd vanuit centrum Den Haag is ongeveer 20 minuten.

Komend vanaf de richting Rotterdam
Afslag Schiedam: neem de afrit links naar E25 / A20. Houd rechts aan naar Knooppunt Kethelplein. Afslag Knooppunt Kethelplein: neem de afrit links naar A4. Afslag Vlaardingen-Oost: neem de afrit rechts richting Schiedam-West / Vlaardingen-Oost. Sla rechtsaf naar Schiedamsedijk. Sla net voorbij het MAES notarissen lichtmastbord aan je rechterhand rechtstaf de Meester A. Kesperweg op en volg die weg tot aan de rotonde. Ga bij de rotonde rechtdoor over de Westlandseweg en ga bij de stoplichten linksaf de Julianasingel op. Vervolgens ga je rechtdoor tot je het Verploegh Chasséplein nadert. Rijd het plein op. Wij zitten op nummer 1, daar waar de vlaggen of banieren zo fier wapperen. De oprit naar de parkeergelegenheid op ons eigen terrein is links naast ons kantoorgebouw. Het is op ons terrein voor onze relaties vrij parkeren. 

De reistijd vanuit centrum Rotterdam is ongeveer 20 minuten.

Voor ondersteuning kijk op https://www.anwb.nl/verkeer/routeplanner

Routebeschrijving (Openbaar vervoer)

Al ruim 125 jaar ligt er een spoorverbinding tussen Rotterdam en Hoek van Holland: de Hoekse Lijn. Tot 1 april 2017 reed de trein over dit spoor. Sindsdien zijn spoor en stations omgebouwd voor een directe metroverbinding tussen het centrum van Rotterdam en Hoek van Holland: de verlengde metrolijn B. Deze lijn stopt dagelijks 6 tot 12 keer per uur op de stations Vlaardingen West, Vlaardingen Centrum en Vlaardingen Oost.

De streekbussen 156 (richting Station Vlaardingen West en richting Holy-Noord), 126 (richting Station Schiedam Centraal en richting Maassluis) en 56 (richting Station Vlaardingen West en richting Holy-Noord)  stoppen bij ons voor de deur.

Kijk voor het plannen van je reis op https://9292.nl/. 

Parkeren

Er is op ons eigen terrein naast en achter ons kantoorpand volop gratis parkeergelegenheid voor onze relaties. Indien je al elektrisch rijdt, dan kun je de auto bij ons opladen.

What else...


Legitimatiebewijs

Wij verzoeken onze bezoekers met klem een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs, identiteitskaart of verblijfsvergunning) mee te nemen bij bezoek aan ons kantoor. Indien je eerder al een kopie van een geldig legitimatiebewijs in je Mijn Notarisdossier hebt geupload, verzoeken wij je om datzelfde legitimatiebewijs bij bezoek aan ons kantoor aan de notaris te tonen bij het passeren van een akte. Wij hebben immers dat legitimatiebewijs vanwege de Wet ter Voorkoming van Witwassen en het Financieren van Terrorisme (de "WWFT") al vergeleken met data uit het door ons geraadpleegde Verificatie Identificatie Systeem ("VIS"). Om die reden hebben we dat legitimatiebewijs dan ook in de akte verwerkt. Indien je bij kantoorbezoek geen of niet hetzelfde legitimatiebewijs bij je hebt waarvan je eerder al een kopie in je Mijn Notarisdossier hebt geüpload, dan kan dit tot dienstweigering, vertraging en extra door ons bij je in rekening te brengen identificatiekosten leiden. Wij willen dat graag met je voorkomen.   

Mindervalide bezoekers

Ons kantoor is rolstoeltoegankelijk. 

Hospitality Desk

Bij binnenkomst op kantoor kun jij je melden bij onze Hospitality Desk en kun je plaats nemen in de lounge. Wij weten hoe vervelend het is om lang te moeten wachten. Wij streven er dan ook naar om je zo kort mogelijk te laten wachten. Soms kan dat wat langer duren dan ons lief is, bijvoorbeeld omdat besprekingen of passeerafspraken gedurende de dag wat uitlopen. Wij vragen in dat geval om je begrip. Om uitloop zoveel mogelijk te voorkomen, helpt het ons en onze klanten als je vijf minuten voor het afgesproken tijdstip al bij ons op kantoor aanwezig zou kunnen zijn.    

Veraangenamen van het wachten

Om het eventuele en soms onvermijdelijke wachten wat voor je te kunnen veraangenamen, stellen wij in onze lounge voor onze bezoekers een iPad met gratis Wifi voor persoonlijk gebruik beschikbaar. Wij verstrekken je bij bezoek aan ons kantoor graag onze bezoekers Wifi-code. Je kunt naar keuze op het internet surfen, maar op de iPad hebben wij ook de apps van De Telegraaf, het AD, de NRC, de Volkskrant en het Financieel Dagblad gedownload zodat je digitaal bij ons de dagbladen kunt lezen.     

Huisdieren

Wij verzoeken je om geen huisdieren mee te nemen bij bezoek aan ons kantoor. Geleide- en hulphonden daarentegen kunnen natuurlijk altijd hun baas vergezellen.    

Rookbeleid

Het is op ons kantoor niet toegestaan om te roken omdat alle bezoekers en werknemers recht hebben op een rookvrije omgeving. 

Protocol oud-notaris Bijster


Het protocol en de overige notariële bescheiden van mr. E.M. (Ed) Bijster, tot 1 september 2020 notaris in het arrondissement Rotterdam met als plaats van vestiging de gemeente Vlaardingen, is  toegewezen aan notaris mr. G.H.H.J. (Geert) Janssen MRE MBA.

Voor dossiers die onder verantwoordelijkheid van mr. Bijster zijn behandeld en voor akten die door hem of waarnemers van hem zijn gepasseerd, kunt u zich dan ook tot ons wenden. Wij helpen u graag.

Lees verder

Nog even dit...


Safety First

Safety first! Om de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers te garanderen hebben wij een protocol voor geval van calamiteiten, zoals brand of aanverwante levensbedreigende situaties. In geval zich een calamiteit zou voordoen, of er een alarm gaat, word je geacht de aanwijzingen van onze bedrijfshulpverleners direct op te volgen. Zij zijn dan te herkennen aan de gele hesjes die zij dragen. Zij zijn getraind om levensreddende handelingen toe te passen en kunnen reanimeren. Wij zullen terstond de hulpdiensten alarmeren. 

Wij hebben een AED (Automatische Externe Defibrillator) op kantoor en weten hoe die in voorkomende noodgevallen te gebruiken.

Talen en tolk

MAES notarissen kan je te woord staan in het Nederlands, Engels, Duits, Fries en Turks. Akten worden echter verleden in de Nederlandse of - in overleg - de Engelse taal. Indien een verschijnende partij de Nederlandse taal naar het uitsluitend oordeel van de notaris niet voldoende verstaat, is hij gehouden er zorg voor te dragen dat hij zich bij het passeren van de akte laat bijstaan door een tolk, die zo mogelijk ook beëdigd vertaler is en die de zakelijke inhoud van de akte voor hem vertaalt. De akte moet dan mede door de tolk worden ondertekend. Van de bijstand van de tolk wordt in het slot van de akte melding gemaakt. De partij die het aangaat, draagt zelf zorg voor aanwezigheid van een tolk bij het passeren en draagt zelf de kosten daarvoor. Wij hebben goede ervaringen met een aantal tolken (Pools, Arabisch, Turks, Italiaans, Japans) en kunnen je zo gewenst daarmee in contact brengen.   

Pers

Ons contactpersoon voor media is mr. G.H.H.J. (Geert) Janssen MRE MBA. 

Offerte aanvraag

Wil je een offerte op maat aanvragen? Dat kan! Klik hier.