×

We staan voor je klaar

Contact

MAES notarissen


Kantoor- en bezoekadres

Maesstaete
Oosthavenkade 39
3134 NW Vlaardingen

Business Centers 

NoMA House  
Gustav Mahlerlaan 1212  
1081 LA Amsterdam

WTC Rotterdam
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam 

WTC Den Haag
Prinses Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag

+31 (0)10 44 53 777 
service@maesnotarissen.nl
www.maesnotarissen.nl

Openingstijden

Maandag 8.30 – 17.30
Dinsdag 8.30 – 17.30
Woensdag 8.30 – 17.30
Donderdag 8.30 – 17.30
Vrijdag 8.30 – 17.30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Op doordeweekse dagen houden wij van 12.30 uur tot 13.15 uur lunchpauze. Wij zijn dan wel gewoon telefonisch goed bereikbaar en ook onze Hospitality Desk kan je bij binnenkomst ontvangen.   

Direct contact

Wil je direct met een behandelaar in contact komen, klik dan hier voor de specifieke contactgegevens. Je kan ook via onze website chatten met één van onze chat-agents.

Noodnummer

Buiten onze openingstijden zijn wij voor dringende spoedgevallen bereikbaar op noodnummer +31 6 22 98 78 92. 

Andere tijden


Inloopspreekuur

Woensdag van 17.00 - 18.00 

Avond- en weekendopenstelling

Dinsdag van 17.00 - 20.30 (op afspraak)
Zaterdag van  9.00 - 12.00 (op afspraak)

Tijdens de officiële feestdagen zijn wij gesloten. In 2022 zijn wij gesloten op:

FEESTDAG DATUM DAG WEEKNUMMER
Nieuwjaarsdag 1 januari 2022  Zaterdag 52
Goede vrijdag 15 april 2022  Vrijdag 15
1e Paasdag 17 april 2022  Zondag  15 
2e Paasdag 18 april 2022  Maandag 16
Koningsdag 27 april 2022  Woensdag 17 
Hemelvaart 26 mei 2021  Donderdag 21
1e Pinksterdag 5 juni 2022  Zondag 22 
2e Pinksterdag 6 juni 2022  Maandag 23
1e Kerstdag 25 december 2022  Zondag 51
2e Kerstdag 26 december 2022  Maandag  52

 

Nummers


Kamer van Koophandel

Handelsregister nummer: 24 25 54 97


BTW nummer

BTW: NL0843.78.824.B.02

Kwaliteitsrekeningen


Kwaliteitsrekeningen MAES notarissen 

Rabobank Rotterdam e.o.
IBAN NL91 RABO 0170 0703 60
BIC RABONL2U 

ABN Amro
IBAN NL29 ABNA 0481 4729 24
BIC ABNANL2A

Betalingen ten name van MAES notarissen onder vermelding van het dossiernummer.

Kwaliteitsrekeningen Basisnotarissen Rijnmond 

Rabobank Rotterdam e.o.
IBAN NL16 RABO 0170 0703 52
BIC RABONL2U

ABN Amro
IBAN NL31 ABNA 0460 9810 56
BIC ABNANL2A

Betalingen ten name van Basisnotarissen Rijnmond onder vermelding van het dossiernummer.

Routebeschrijving naar ons kantoor in Vlaardingen


Routebeschrijving (auto)


Komend vanaf de richting Den Haag

Neem de A4. Afslag Vlaardingen-Oost: neem de afrit rechts richting Schiedam-West / Vlaardingen-Oost. Sla rechtsaf naar Schiedamsedijk. Houd rechtdoor aan naar Vulcaanweg. Sla rechtsaf naar Oosthavenkade. Aankomst op Oosthavenkade. De reistijd vanuit centrum Den Haag is ongeveer 20 minuten.

Komend vanaf de richting Rotterdam
Afslag Schiedam: neem de afrit links naar E25 / A20. Houd rechts aan naar Knooppunt Kethelplein. Afslag Knooppunt Kethelplein: neem de afrit links naar A4. Afslag Vlaardingen-Oost: neem de afrit rechts richting Schiedam-West / Vlaardingen-Oost. Sla rechtsaf naar Schiedamsedijk. Houd rechtdoor aan naar Vulcaanweg. Sla rechtsaf naar Oosthavenkade. Aankomst op Oosthavenkade. De reistijd vanuit centrum Rotterdam is ongeveer 20 minuten.

Voor ondersteuning kijk op https://www.anwb.nl/verkeer/routeplanner

Routebeschrijving (Openbaar vervoer)

Al ruim 125 jaar ligt er een spoorverbinding tussen Rotterdam en Hoek van Holland: de Hoekse Lijn. Tot 1 april 2017 reed de trein over dit spoor. Sindsdien zijn spoor en stations omgebouwd voor een directe metroverbinding tussen het centrum van Rotterdam en Hoek van Holland: de verlengde metrolijn B. Deze lijn stopt dagelijks 6 tot 12 keer per uur op de stations Vlaardingen West, Vlaardingen Centrum en Vlaardingen Oost. Kijk voor het plannen van je reis op https://9292.nl/. 

Parkeren

Op drie minuten loopafstand van kantoor is er gratis parkeergelegenheid. Er is daarnaast parkeergelegenheid voor de deur en direct achter ons kantoor in de parkeerzones 8633, 8636, 8683 en 8684. Indien je al elektrisch rijdt, dan kun je op www.oplaadpunten.nl de oplaadpunten in de regio vinden. Het dichtstbijzijnde oplaadpunt is aan de Oosthavenkade 21. Kom je op de fiets dan kun je die stallen in de fietsrekken voor ons kantoor aan de waterkant.

What else...


Legitimatiebewijs

Wij verzoeken onze bezoekers met klem een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs, identiteitskaart of verblijfsvergunning) mee te nemen bij bezoek aan ons kantoor. Indien je eerder al een kopie van een geldig legitimatiebewijs in je Mijn Notarisdossier hebt geupload, verzoeken wij je om datzelfde legitimatiebewijs bij bezoek aan ons kantoor aan de notaris te tonen bij het passeren van een akte. Wij hebben immers dat legitimatiebewijs vanwege de Wet ter Voorkoming van Witwassen en het Financieren van Terrorisme (de "WWFT") al vergeleken met data uit het door ons geraadpleegde Verificatie Identificatie Systeem ("VIS"). Om die reden hebben we dat legitimatiebewijs dan ook in de akte verwerkt. Indien u bij kantoorbezoek geen of niet hetzelfde legitimatiebewijs bij u heeft waarvan u eerder al een kopie in uw Mijn Notarisdossier hebt geupload, dan kan dit tot dienstweigering, vertraging en extra door ons bij u in rekening te brengen identificatiekosten leiden. Wij willen dat graag met u voorkomen.   

Mindervalide bezoekers

Ons kantoor is rolstoeltoegankelijk. Graag ontvangen wij mindervalide bezoekers via onze zij-ingang. Als je ons belt op het moment dat je bent gearriveerd, begeleiden wij je graag persoonlijk naar onze lounge.

Hospitality Desk

Bij binnenkomst op kantoor kun jij je melden bij onze Hospitality Desk en kun je plaats nemen in de lounge. Wij weten hoe vervelend het is om lang te moeten wachten. Wij streven er dan ook naar om je zo kort mogelijk te laten wachten. Soms kan dat wat langer duren dan ons lief is, bijvoorbeeld omdat besprekingen of passeerafspraken gedurende de dag wat uitlopen. Wij vragen in dat geval om je begrip. Om uitloop zoveel mogelijk te voorkomen, helpt het ons en onze klanten als je vijf minuten voor het afgesproken tijdstip al bij ons op kantoor aanwezig zou kunnen zijn.    

Gratis Wifi

Wij hebben voor onze bezoekers gratis Wifi in de lounge en verstrekken je bij bezoek graag de Wifi code. 

Kinderhoek

Kinderen zijn altijd welkom. Er is een speelhoek waar zij zich gedurende het bezoek onder verantwoordelijkheid en begeleiding van hun ouders of verzorgers uitstekend en in alle rust kunnen vermaken. 

Huisdieren

Wij verzoeken je om geen huisdieren mee te nemen bij bezoek aan ons kantoor. Geleide- en hulphonden daarentegen kunnen natuurlijk altijd hun baas vergezellen.    

Rookbeleid

Het is op ons kantoor niet toegestaan om te roken omdat alle bezoekers en werknemers recht hebben op een rookvrije omgeving. 

Protocol oud-notaris Bijster


Het protocol en de overige notariële bescheiden van mr. E.M. (Ed) Bijster, tot 1 september 2020 notaris in het arrondissement Rotterdam met als plaats van vestiging de gemeente Vlaardingen, is  toegewezen aan notaris mr. G.H.H.J. (Geert) Janssen MRE MBA.

Voor dossiers die onder verantwoordelijkheid van mr. Bijster zijn behandeld en voor akten die door hem of waarnemers van hem zijn gepasseerd, kunt u zich dan ook tot ons wenden. Wij helpen u graag.

Lees verder

Nog even dit...


Safety First

Safety first! Om de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers te garanderen hebben wij een protocol voor geval van calamiteiten, zoals brand of aanverwante levensbedreigende situaties. In geval zich een calamiteit zou voordoen, of er een alarm gaat, word je geacht de aanwijzingen van onze bedrijfshulpverleners direct op te volgen. Zij zijn dan te herkennen aan de gele hesjes die zij dragen. Zij zijn getraind om levensreddende handelingen toe te passen en kunnen reanimeren. Wij zullen terstond de hulpdiensten alarmeren. Wij hebben een defibrillator vlakbij kantoor en weten hoe die in voorkomende noodgevallen te gebruiken.

Talen en tolk

MAES notarissen kan je te woord staan in het Nederlands, Engels, Duits, Fries en Turks. Akten worden echter verleden in de Nederlandse of - in overleg - de Engelse taal. Indien een verschijnende partij de Nederlandse taal naar het uitsluitend oordeel van de notaris niet voldoende verstaat, is hij gehouden er zorg voor te dragen dat hij zich bij het passeren van de akte laat bijstaan door een tolk, die zo mogelijk ook beëdigd vertaler is en die de zakelijke inhoud van de akte voor hem vertaalt. De akte moet dan mede door de tolk worden ondertekend. Van de bijstand van de tolk wordt in het slot van de akte melding gemaakt. De partij die het aangaat, draagt zelf zorg voor aanwezigheid van een tolk bij het passeren en draagt zelf de kosten daarvoor. Wij hebben goede ervaringen met een aantal tolken (Pools, Arabisch, Turks, Italiaans, Japans) en kunnen je zo gewenst daarmee in contact brengen.   

Pers

Ons contactpersoon voor media is mr. G.H.H.J. (Geert) Janssen MRE MBA. 

Offerte aanvraag

Wil je een offerte op maat aanvragen? Dat kan! Klik hier.