×

19-03-2024

Dag van het Erfrecht | Gratis testament check

Dag van het Erfrecht | Gratis testament check


Op dinsdag 19 maart 2024 is het Dag van het Erfrecht. Wil jij nagaan of je testament nog altijd klopt en of het nog helemaal goed en volledig up-to-date is? Laat het dan door ons op de Dag het Erfrecht kosteloos beoordelen. Dat kan je niet alleen een hoop ellende, maar ook heel veel geld besparen, wat anders naar de belastingdienst, de zorg of naar een ex-partner gaat. Want waarom zou je wel bij de garage je auto periodiek door de APK laten gaan en niet bij de notaris je gehele vermogen aan een - nota bene gratis - periodieke keuring onderwerpen.  

Heb je andere erfrechtelijke vragen over erven, nalaten, verdelen, testamenten, levenstestamenten, huwelijkse voorwaarden, partnerschapsvoorwaarden, samenlevingsovereenkomst, schenken, erfbelasting; ook die willen we morgen gratis bij ons op kantoor met je bespreken.   

Datum: 19 maart 2024
Tijd: 13.00 - 16.00 uur
Plaats: Verploegh Chasséplein 1, 3134 BZ Vlaardingen

Een e-mail vooraf naar informatiebijeenkomst@maesnotarissen.nl of een telefoontje naar 010 44 53 777 (doorkiesnummer 4), waarmee jij je komst aankondigt, voorkomt dat je bij ons op kantoor langer moet wachten dan ons lief is. En het en stelt onze barista bovenal in de gelegenheid om je espresso of cappuccino met aandacht en liefde voor je te maken.