×

15-05-2022

DAMES 1 HOCKEYCLUB ROTTERDAM KAMPIOEN IN DE PROMOTIEKLASSE!

DAMES 1 HOCKEYCLUB ROTTERDAM KAMPIOEN IN DE PROMOTIEKLASSE!


DAMES 1 HOCKEYCLUB ROTTERDAM KAMPIOEN IN DE PROMOTIEKLASSE!

Hoofdklasse, here we come! 

Bij MAES notarissen hechten wij groot belang aan sportbeoefening. Sport verbindt en verbroedert. Vraagt om samenspel. Sport leert je omgaan met winnen en verliezen. Sport vergt ambitie, oefening, veel oefening en doorzettingsvermogen. Sport draagt bij aan ons geestelijk en fysiek welzijn. Wij ondersteunen dan ook graag sporters met de ambitie om een bijzondere prestatie te leveren en clubs die ze daarin faciliteren. Zo zijn wij sponsor van HC Rotterdam waar de Heren al op het allerhoogste niveau acteren. 

De dames doen dat vanaf nu ook. Hun inzet is beloond. Wij zijn ontzettend trots op wat Dames 1 niet alleen vandaag maar gedurende het hele seizoen op de mat heeft weten te leggen. Gefeliciteerd. Dat is een prestatie van formaat!

Talent alleen is niet genoeg om tot uitzonderlijke prestaties te komen. Het vergt ook hard werk, toewijding, focus en samenspel. Dat geldt op het hockeyveld, maar ook in de dagelijkse praktijk op ons notariskantoor. Met die instelling gaan Dames 1 van Hockeyclub Rotterdam ons allemaal zeker en vast volgend jaar in de hoofdklasse nog heel veel mooie dingen laten zien! You girls rock!