×

19-09-2022

Dankjewel

Dankjewel


Dreamteam 

Wij hebben een vast, omvangrijk en loyaal dreamteam van zeer ervaren medewerkers, versterkt met een kundige flex-pool. Kennen elkaar van haver tot gort. Hebben onderling aan één woord genoeg. Hebben met elkaar een paar eeuwen aan ervaring in het notariaat. Werken samen en helpen elkaar. Onze teamleden werken zich daarbij met toewijding een slag in de rondte om onze klanten onberispelijk te bedienen. Met liefde. Maar dat vergt soms best veel en vraagt ook om offers. 

Meerdere rollen en verantwoordelijkheden

Maar onze teamleden zijn niet alleen professional. Ze zijn ook (stief)ouder, verzorger, broer, zus, zwager, schoonzus, partner, mantelzorger, vriend(in), BFF en meer en anders. Ze combineren de werkzaamheden voor onze klanten ook met de rollen, verantwoordelijkheden, taken en zorg die zij in privé hebben.

Client first! 

Iedere klant is uniek. Het belang van de klant staat bij ons voorop. In alles wat wij doen. Onze klanten bepalen ons succes. Wij streven naar continuïteit van onze dienstverlening door op een zorgvuldige wijze een wederkerig vruchtbare, harmonieuze en duurzame relatie te ontwikkelen met onze klanten. Wij beogen onze klanten onberispelijk diensten te verlenen. Wij hechten grote waarde aan professionaliteit en kwaliteit. Elke klant heeft onze persoonlijke aandacht. Wij luisteren naar alles wat hij te vertellen heeft. 

Respect en vertrouwen

In alles wat wij doen om onze klanten toegevoegde waarde te leveren, willen wij elke dag weer opnieuw hun respect en vertrouwen verdienen. Vertrouwen waarvan wij maar al te goed weten dat het te voet komt en per review gaat. Wij streven ernaar om een hoog klanttevredenheidscijfer te scoren. Wij hechten daar sterk aan. Door de klanttevredenheid te meten, beschikken wij over data waarop wij kunnen sturen om onze dienstverlening constant te blijven verbeteren. 

Opsteker van de week 

Met enige regelmaat tonen klanten geheel onverplicht met een sympathieke geste hun waardering aan (leden van) ons team voor de inzet, betrokkenheid en service. Zo ook deze week. Dat wordt heel erg op prijs gesteld en voelt daarenboven als een steun in de rug of - zo je wilt -  een hart onder de riem voor alle ballen die wij met elkaar en ieder voor zich hier op kantoor, maar ook thuis voor onze nabijen zo kunstig in de lucht moeten zien te houden. 

Dankjewel. Namens ons allemaal.