×

09-03-2021

En wij maar denken dat ze voor die knappe akte bij ons komen

En wij maar denken dat ze voor die knappe akte bij ons komen


En wij maar denken dat ze voor die knappe akte bij ons komen

Een goede notaris helpt je onberispelijk, snel en voordelig. Met je huis en hypotheek. Je familie en relatie. Of met je onderneming. Klanten geven ons een 9. Maar dat is voor ons niet genoeg.  

Wij onderkennen de verantwoordelijkheid die wij dragen voor onze stakeholders; onze klanten, onze medewerkers, leveranciers, de overheid en de samenleving waar wij deel van uitmaken.  Op zowel professioneel als maatschappelijk terrein. Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid richt zich op drie thema’s: governance, een duurzame leefomgeving en sociale betrokkenheid. Wij hopen daarmee impact te kunnen hebben.

Om die reden hebben wij met KoffiePartners gekozen voor een duurzame koffieleverancier die de allerbeste kwaliteit koffie levert voor onze klanten en medewerkers. En samen met Tony Chocolonely maken we 100% slaafvrij de norm in chocolade. 

Want onze klanten verwachten en verlangen van ons bij het passeren van die akte goede cappuccino met de allerlekkerste chocolade, maar vooral ook een ondernemende notaris die zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt en daarmee impact probeert te maken. Want wie het kleine niet eert...  

We schreeuwen dat niet van de daken. Maar wij laten ons vanaf vandaag wel vier weken zien langs de A-16 ter hoogte van Zwijndrecht op het led-scherm van het door het innovatieve bouwbedrijf Janssen-de Jong zo fraai gerealiseerde bedrijfsgebouw van KoffiePartners. Een led-scherm dat wordt gevoed door 270 zonnepanelen die op het dak van het gebouw zijn aangebracht.  Daarmee maken we samen duurzaamheid en mvo tastbaar. Voor een betere wereld.

Goed voor elkaar.