×

Artikelen

Kortingsregelingen

Kortingsregelingen


Wij denken dat de tariefstructuur die wij hanteren redelijk is en dat onze tarieven in verhouding staan tot de waarde die wij toevoegen. En toch willen wij onze relaties extra voordeel bieden met onze nieuwe kortingsregelingen. Het gaat om de ‘combi-kortingsregeling’ en de sociale ‘goed-voor-elkaar-kortingsregeling’. Op deze website beschrijven wij welke voorwaarden daaraan verbonden zijn.

Voor bepaalde combinatie-akten bieden wij de combi-kortingsregeling aan. Dit voordeel kunnen we aan jou doorgeven omdat wij door die combinatie van meerdere akten, voordelig, efficiënt en snel kunnen produceren.

Bovenop de combi-kortingsregeling kunnen wij onze klanten de ‘goed-voor-elkaar-korting’ geven. Deze korting komt voort uit onze ambitie om ondernemend, sociaal en maatschappelijk betrokken te zijn. Deze korting, die bovenop de combinatiekorting komt, bedraagt 5%. Deze korting geldt voor specifieke doelgroepen die meerdere akten combineren en die onze steun verdienen.

Wil je weten of jij in aanmerking kunt komen voor onze kortingsregelingen, ga dan naar Tarieven, Kortingsregelingen en geldverkeer en doe er je voordeel mee.