×

14-05-2023

Jubileumviering Vlaardingen 750 jaar

Jubileumviering Vlaardingen 750 jaar


Op zondag 14 mei was onze notaris mr. G.H.H.J. (Geert) Janssen MRE MBA op uitnodiging van de Burgemeester van Vlaardingen, Bert Wijbenga-van Nieuwenhuizen, te gast bij de jubileum viering van Vlaardingen 750 in de Grote Kerk van Vlaardingen. 

Het is indrukwekkend om te zien hoe de stichting Vlaardingen 750 jaar, de Burgemeester en alle andere betrokkenen met hun inzet bijdragen leveren aan de zichtbaarheid van “Het Naamloze Gat” en de verbondenheid van alle “Haringkoppen”. Dat zal iedereen in de regio goed doen.

Met elkaar moeten we ons blijven inzetten om deze stad met al haar uitdagingen, leefbaar te houden en aantrekkelijker te maken. 

Het feestelijke jubileumprogramma Vlaardingen 750 jaar, met alle marketinguitingen daaromheen, vestigt de aandacht op de stad, op haar inwoners en brengt ons samen. Dat is van grote waarde.       

Als kleine lokale speler blijft - het gehele team van - MAES notarissen zich vanaf het Verploegh Chasséplein 1 met ons adagium “Goed voor elkaar” en vanuit onze eigen professie onverminderd en onvermoeibaar inspannen voor een betere samenleving.    

Geen woorden, maar daden!

#vlaardingenviert #vlaardingendoen