×

19-05-2022

LEVEN! Magazine met MAES notarissen

LEVEN! Magazine met MAES notarissen


Eerder deze week is in aanwezigheid van de burgemeester van Den Haag, Jan van Zanen, de lancering van het 50e nummer van Leven! Magazine feestelijk gevierd bij Serra Kijkduin.

Het glossy magazine wordt deze week in een oplage van 15.000 exemplaren gratis verspreid binnen de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Dit 50e nummer biedt een mooi podium voor MAES notarissen en voor onze notaris Geert Janssen, al begrijpen wij hier op kantoor wel heel goed dat hijzelf - en ondanks de kekke styling door Profuomo -  de cover net niet heeft gehaald. Het blad van ontdekkingen wordt overigens wel fraai gesierd met de rubriek “het Vak”, een serie portretten van opvallende ondernemers uit de regio en met het artikel "De ene notaris is de andere niet". Dat de ene notaris de andere niet is, dat weten onze klanten al lang, maar dat wordt nu ook nog eens breed uitgedragen in ons grootste verzorgingsgebied.  

Voor wie het magazine onverhoopt niet op de leestafel treft bij de tandarts, de orthodontist, de huisarts, de kapper, de makelaar, de hypotheekadviseur of de betere horeca, is de 50e editie van LEVEN! Magazine Den Haag te lezen op: https://lnkd.in/evQEeEn2

Wij wensen je veel leesplezier en spannende ontdekkingen!