×

17-06-2021

MAES notarissen in het Advocatenblad

MAES notarissen in het Advocatenblad


Wij begeleiden onze klanten bij de momenten die er werkelijk toe doen in het leven. Zakelijk en privé. Onberispelijk, toegewijd en integer. Al meer dan een kwart eeuw.

Klanten kiezen voor MAES notarissen omdat zij er op durven te vertrouwen dat MAES notarissen hun maatschappelijke positie en behoefte begrijpt. Wij luisteren. Naar onze klanten. En naar hun adviseurs. Veel klanten worden immers naar ons doorverwezen. Door adviseurs, zoals makelaars, hypotheekadviseurs, accountants, belastingadviseurs en advocaten. Zij weten dat het belang van de klant bij ons voorop staat. In alles wat wij doen. Onze klanten bepalen ons succes. En dat van onze aangevers. 

Om succesvol te kunnen blijven, moeten we voortdurend innoveren. Onze online services zijn een bewijs van onze ambitie om veranderingen te omarmen. Wij zijn in onze benadering onderscheidend. Niet als doel. Maar als resultaat. Tegenover alle tinten grijs zetten wij kleur. Wij laten zien wie wij zijn en waar wij voor staan. Met onze energie, onze visie en toewijding. Zijn zichtbaar. Ondernemend. Sociaal. Treden naar buiten. Nemen onze verantwoordelijkheid. Ook maatschappelijk. Wij zijn vernieuwers. Geen volgers. Wij zijn gemotiveerd om het meest klantgerichte notariskantoor van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag te zijn. Wij willen dat onze klanten en aangevers trots zijn op de persoonlijke relatie die wij met ze hebben. En euforisch over wat wij ze professioneel brengen. Maar bovenal dat ze graag met ons verkeren. Dat we met elkaar kunnen lachen. En soms ook een beetje om onszelf.

Tegen die achtergrond presenteren wij onszelf ook in het Advocatenblad (Adv.bl. 2021-05, p. 79) zodat onze aangevers in toga ons nog beter weten te vinden indien zij hun cliëntele onberispelijke, toegewijde en integere notariële ondersteuning willen aanbieden. Wij kregen bij het lezen in dit nummer van de column van Matthijs Kaaks, advocaat in Amsterdam en een voormalig kantoorgenoot van notaris Geert Janssen, over "Kostgangers in toga" in ieder geval een guitige glimlach op het gezicht.