×

08-03-2023

MAES notarissen is trots sponsor van Hockeyclub Rotterdam

MAES notarissen is trots sponsor van Hockeyclub Rotterdam


Hockeyclub Rotterdam, HCR, of HC Rotterdam, opgericht op 16 september 1925, is met ongeveer 2.500 leden, waarvan 1.700 jeugdleden, verdeeld over meer dan 200 teams, de grootste hockeyclub van Nederland en één van de grootste hockeyclubs ter wereld. 

Heren 1 van HCR komt uit op het hoogste niveau en Dames 1 op het op één na hoogste niveau. Het is de succesvolste hockeyclub van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en één van de meest succesvolle van Nederland.

HC Rotterdam heeft aan de Hazelaarweg in Schiebroek, onder de rook van Rotterdam The Hague Airport en om de hoek bij Hillegersberg, de beschikking over een eigen hockeystadion met een maximale capaciteit van 8.000 toeschouwers. Dit is één van de grootste hockeystadions ter wereld.

MAES notarissen is met advertenties in het clubblad én met een LED-banner tijdens de wedstrijden op de boarding van het hoofdveld in het stadion zichtbaar aanwezig. Wij hopen met sponsoring een bescheiden bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn en de prestaties van alle bij de club betrokken spelers en hun familieleden. Dat doen wij onder meer door aan spelers en hun familieleden notariële diensten te verlenen op basis van onze sociale Goed-voor-elkaar-kortingsregeling en daarmee kunnen zij zich heel wat besparen.