×

11-06-2023

MAES notarissen met Team JAJO bij The Ocean Race The Hague

MAES notarissen met Team JAJO bij The Ocean Race The Hague


MAES notarissen is als co-sponsor slash businesspartner met hoofd en hart betrokken bij Team JAJO dat onder leiding van schipper Jelmer van Beek deelneemt aan The Ocean Race VO65 Sprint Cup.

The Ocean race is de zwaarste zeilwedstrijd op aarde met de allerbeste zeilers. Een race rond de wereld van 32.000 zeemijl (60.000 km). Op 11 juni 2023 doen de deelnemers Den Haag aan, alwaar ze op 15 juni herstarten voor de laatste etappe naar de finish in Genua.

Mooi dat wij door weer en wind, bij nacht en ontij - als de crew onder de aller moeilijkste en Spartaanse omstandigheden met elkaar over de woelige baren gaat - met ons MAES logo prominent op de boot zo aanwezig en in gedachten klaarblijkelijk toch zo dicht bij onze zeilende helden zijn.

Zondag 11 juni gaan we ze op zee tijdens de The Ocean Race The Hague feestelijk binnenhalen en luisteren we met een mooi gezelschap en dankzij een voortreffelijk gastheerschap aan boord van de Thales Rotterdam naar alle mooie en avontuurlijke verhalen van deze stoere sportieve zeevaarders.

#goedvoorelkaar #oceanrace #teamjajo #thalesrotterdam #wateennotaris