×

02-09-2021

MAES notarissen sponsor van Hockey Club Rotterdam

MAES notarissen sponsor van Hockey Club Rotterdam


Met ingang van het seizoen '21-'22 is MAES notarissen voor een meerjarige periode trots en betrokken sponsor van Hockeyclub Rotterdam.

HC Rotterdam, HCR, of Hockeyclub Rotterdam, opgericht op 16 september 1925, is met ongeveer 2.500 leden, waarvan 1.700 jeugdleden, verdeeld over meer dan 200 teams, de grootste hockeyclub van Nederland en één van de grootste hockeyclubs ter wereld. 

Heren 1 van HCR komt uit op het hoogste niveau en Dames 1 op het op één na hoogste niveau. Het is de succesvolste hockeyclub van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en één van de meest succesvolle van Nederland.

HC Rotterdam heeft aan de Hazelaarweg in Overschie, onder de rook van Rotterdam The Hague Airport en om de hoek bij Hillegersberg, de beschikking over een eigen hockeystadion met een maximale capaciteit van 8.000 toeschouwers. Dit is één van de grootste hockeystadions ter wereld.

MAES notarissen is met een LED-banner tijdens de wedstrijden op de boarding van het hoofdveld in het stadion zichtbaar aanwezig en hoopt met sponsoring een bescheiden bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn en de prestaties van alle bij de club betrokken spelers en hun familieleden. Dat doen wij onder meer door aan spelers en hun familieleden notariële diensten te verlenen op basis van onze sociale Goed-voor-elkaar-kortingsregeling en daarmee kunnen zij zich heel wat besparen.

René Zonneveld, voorzitter van de sponsoringcommissie van HCR, zegt erover:

"Ik ben heel blij met MAES notarissen als nieuwe sponsor van Hockeyclub Rotterdam. Ik denk dat beide partijen veel gemeenschappelijke kenmerken hebben. De ambitie om elke dag te verbeteren en de lat hoog te leggen is er zeker een van. Een mooi aspect van het MAES notarissen sponsorship is het feit dat alle HC Rotterdam leden en hun families in aanmerking komen voor alle notariële diensten die MAES notarissen aanbiedt tegen een sterk gematigd tarief. Als financieel- en hypotheekadviseur weet ik maar al te goed dat elke euro er eentje is en dat het daarnaast van grote waarde is dat een notaris zijn diensten onberispelijk, toegewijd en integer verleent. Ik heet MAES notarissen als toonaangevende speler op notarieel gebied dan ook graag van harte welkom bij de green white family van HC Rotterdam en ben ervan overtuigd dat we een mooi partnership tegemoet gaan."