×

12-01-2023

MAES VIP's naar Vrienden van Amstel

MAES VIP's naar Vrienden van Amstel


Ons dreamteam werkt zich gedurende het hele jaar een slag in de rondte om onze klanten onberispelijk, toegewijd en integer te bedienen. Met liefde. Zij behandelen elke klant als een heuse VIP. En elke klant is voor ons ook erg belangrijk. 

Maar gisterenavond was elk teamlid zelf even de onvolprezen VIP. In Ahoy. Bij de Vrienden van Amstel. Hier bij ons kantoor zo ongeveer om de hoek. Waar we met elkaar met een VIP-arrangement het 25 jarig bestaan van het evenement vierden met de grootste concertreeks ooit in Nederland. Omdat er naast het harde werken ook ruimte moet zijn om met elkaar erop uit te gaan. Om even de zinnen na alweer een topjaar met elkaar te verzetten.   

Het VIP arrangement bood ons live muziek, de nodige (non)alcoholische versnaperingen van een ander merk dan MAES pils, een mooi buffet en de artiesten, waaronder Guus Meeuwis, Anouk, Nick en Simon, Barry Hay, Anita Meijer, Maan, Flemming, Miss Montreal, Chef'Special, Typhoon, Ronny Flex, Frank Boeijen, Emma Heesters, Kraantje Papie, Rolf Sanchez, Sunnery James, Rowwen Heze, Krezip, Dinand Woesthoff en Danny Vera, de mogelijkheid van een meet and greet met alle leden van ons dreamteam!