×

10-10-2020

Nieuwbouwdag Schiedam

Nieuwbouwdag Schiedam


Kom op 10 oktober 2020 naar het i-Punt in de Waag aan de Lange Kerkstraat 39 (naast de Grote- of Sint Janskerk) voor de Nieuwbouwdag Schiedam of neem met ons contact op voor informatie. 

Tot 2030 worden er 7.000 nieuwe woningen gebouwd in Schiedam, waarvan ongeveer 1.000 ter vervanging van verouderde woningen. Dat is hard nodig, want Schiedam is ‘booming’. Voor Schiedammers zelf en voor bijvoorbeeld Rotterdammers of Vlaardingers die hun mooie buurstad ontdekken.

In ‘normale tijden’ kun je in het najaar de Nieuwbouwdag Schiedam bezoeken waar projectontwikkelaars en makelaars de woningen tonen die op korte termijn beschikbaar komen en die al te koop staan. 

In deze ‘corona-tijd’ gaat het wat anders! Je kunt op 10 oktober 2020 vanaf 10.00 uur een wandel- en fietsbrochure afhalen in het i-Punt in de Waag aan de Lange Kerkstraat 39 (naast de Grote- of Sint Janskerk). Daarin staan per wijk de nieuwbouwplannen aangegeven en kort omschreven. Zo wandel of fiets je op het moment dat het je uitkomt langs allerlei nieuwe woonplekken in Schiedam. Ben je geïnteresseerd, kijk dan op https://nieuwbouwdagschiedam.nl/.

Heb je vragen over koop, levering of financiering van nieuwbouw of heb je andere vragen op notarieel gebied neem dan met ons contact op. Mail naar service@maesnotarissen.nl of bel ons op +31 10 44 53 777. Wij zitten voor je klaar!