×

23-06-2022

Nieuwsbrief MAES notarissen 2022-Q2

Nieuwsbrief MAES notarissen 2022-Q2


Deze week ontvingen duizenden relaties wederom onze digitale nieuwsbrief. De tweede alweer van 2022. MAES notarissen streeft naar continuïteit van haar dienstverlening door op een zorgvuldige wijze een wederkerig vruchtbare, harmonieuze en duurzame relatie te ontwikkelen met al haar stakeholders.  

Veel van onze klanten geven ons regelmatig te kennen het prettig te vinden als ze actief door ons worden geïnformeerd over notariële tips & tricks of actuele ontwikkelingen die voor ze van belang zouden kunnen zijn. Zowel zakelijk als privé. Op het terrein van het vastgoed, het personen- en familierecht en het ondernemingsrecht. Zij willen weten hoe wij ze kunnen helpen. Met hun huis en hypotheek. Hun familie en relatie. Of met hun onderneming. Wij luisteren goed naar onze klanten. Naar alles wat zij ons te zeggen hebben. 

We willen dan ook graag bij wijze van service onze kennis, kunde en ervaring met onze (potentiële) klanten en andere geïnteresseerden delen. Doen dat via onze website, de socials, maar ook actief en gericht met deze nieuwsbrief. Voor wie daar prijs op stelt. Via de homepage van onze website kun je je eenvoudig inschrijven op onze nieuwsbrief. 

Nieuwsgierig geworden? Lees de nieuwsbrief hier.