×

23-09-2021

Vastgoed-personality van het jaar

Vastgoed-personality van het jaar


Het moet niet gekker worden!

MAES notarissen feliciteert PropertyNL met haar 20e verjaardag. Dat is een prestatie van formaat. Wabe van Enk en Paul Wessels - en alle anderen die zich tomeloos inzetten en hebben ingezet om voor de vastgoedprofessional de markt transparanter te maken en netwerken te vergroten - hebben met hun initiatief iets op de mat gelegd dat niet meer weg te denken is uit deze industrie. Zij zijn de erflaters van de informatievoorziening van de sector. Met het magazine, de website, de digitale nieuwsbrief, de Who is Who en alle netwerkbijeenkomsten die zij in de achterliggende periode steeds organiseerden. In het WTC, op de Provada, tijdens de Expo Real of het MIPIM. Steeds waren zij erbij, deden ze verslag en boden ze platform en podium. Dat heeft ons allemaal erg geholpen.

Vanwege het 20 jarige bestaan heeft PropertyNL een jubileum uitgave uitgebracht. En kijk nou wie er zo feestelijk en prominent - met een knipoog - op de omslag wordt geroemd  als de vastgoed-personality van het jaar: mr. G.H.H.J. (Geert) Janssen MRE MBA. Het moet niet gekker worden. 

Geert (1966) is notaris en eigenaar van MAES notarissen, gespecialiseerd in ondernemingsrecht, vastgoed en estate planning. Hij is daarnaast vastgoed- en beleggingskundige en een ondernemende bedrijfskundige. Een analytische geest. Dienstbaar, toegewijd en communicatief. Zakenpartner, trusted advisor, teamspeler en probleemoplosser.

MAES notarissen is een onafhankelijk full service notariskantoor voor particulieren, ondernemingen en (semi)overheden uit de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Gespecialiseerd in personen- en familierecht, ondernemingsrecht en vastgoed. Wij begeleiden onze klanten bij de momenten die er werkelijk toe doen in het leven. Zakelijk en privé. Wij bieden rust, betrouwbaarheid en zekerheid. Leveren maatwerk én hebben met Basisnotarissen Rijnmond een discount label voor voordelige confectie. Onberispelijk, toegewijd en integer. 

Eerder was Geert notaris en full equity partner bij de internationale advocatenkantoren Simmons & Simmons, destijds aan het Rotterdamse Weena en later bij Stibbe aan de Amsterdamse Zuidas.

Als notaris en trusted advisor begeleidt hij naast een groot aantal ondernemingen uit diverse sectoren ook vermogende particulieren en families bij hun strategische keuzes en de uitvoering daarvan. Hij is door Legal500, Chambers & Partners, Advocatie en PropertyNL, één van de “leading individuals” genoemd. Voor wat het waard is.