×

mr. Y. (Yvonne) Drok

Maak kennis met...

mr. Y. (Yvonne) Drok


Yvonne startte haar loopbaan in het notariaat in 1999 bij een notariskantoor in Den Haag en was daar de afgelopen jaren toegevoegd notaris. Zij is heer en meester op het gebied van familierecht, erfrecht en estate planning. Kent het klappen van de zweep. Weet als geen ander hoe ze aan de bal moet blijven.

Yvonne studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen en voltooide daarna met mooie cijfers de driejarige Beroepsopleiding Notariaat. Vervolgens volgde zij bij NOVEX (Nederlandse Organisatie voor Executeurs) de leergang Executele en zes jaar later de leergang Levensexecuteur en Toezichthouder. Zij behoort al jaren tot het selecte gezelschap van SCE gecertificeerde executeurs.

Veel klanten uit de Metropoolregio Rotterdam Den Haag weten haar sinds jaar en dag te vinden als er kennis, kunde en ervaring is vereist voor het opmaken van huwelijksvoorwaarden, partnerschapsvoorwaarden, samenlevingsovereenkomsten, testamenten en levenstestamenten (volmacht), in geval van bewind of bij de afwikkeling of vereffening van nalatenschappen. Hetzij als boedelnotaris, executeur, vereffenaar of adviseur.

Yvonne zegt ...


"Ik werk al meer dan 20 jaar in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en woon al geruime tijd samen met mijn man en onze zoon in het heerlijke Maassluis. Hoewel ik vele jaren dagelijks in Den Haag werkte, de Hagenaren en de Hagenezen heel goed ken en enorm van de residentie houd, heb ik er destijds voor gekozen om vanuit Den Haag naar Maassluis te verhuizen. Ik heb daar nog geen dag spijt van gehad.

De Maassluizenaren zijn geweldige mensen en het voelt fijn om één van hun te zijn. Veel van de 33.000 inwoners weten de weg naar mijn kantoor dan ook goed te vinden. En in voorkomende gevallen komen zij niet naar mij toe, maar ga ik naar hen toe. Op bezoek, bij hun thuis, op kantoor, in het ziekenhuis of bijvoorbeeld, in hun laatste levensfase, bij Hospice de Margriet. 


En mijn relaties uit de Den Haag? Die zijn met 20 minuten over de A4 bij ons op kantoor of ik begroet ze in het World Trade Center Den Haag. Wij  beschikken daar over hoogwaardige accommodatie en kunnen onze klanten het gebruik van de faciliteiten die het WTC heeft aanbieden.

Ik hoop je snel te zien!"

Contact met Yvonne


ma/di/wo/do/vr

+31 (0)10 445 37 77

yvonne.drok@maesnotarissen.nl