×

10-06-2021

Busje komt zo

Busje komt zo


Busreclame

Misschien hebt u ze al voorbij zien komen. In de weken 22 tot en met 26 (dus van 31 mei tot en met 4 juli) rijden bij ons in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag bussen rond met op de achterklep het logo van MAES notarissen en onze pay off: "Goed voor elkaar". We proberen daarmee onze zichtbaarheid binnen onze thuismarkt nog verder te vergroten.

Markten

Veel van onze klanten, aangevers en andere relaties komen uit één van de 23 gemeenten in onze thuismarkt: de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Natuurlijk eerst en vooral uit Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, Maassluis, Midden-Delfland, Delft en het Westland, maar evengoed uit Brielle, Albrandswaard, Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Krimpen aan den IJssel, Den Haag, Hellevoetsluis, Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Nissewaard, Rijswijk, Ridderkerk, Pijnacker-Nootdorp, Wassenaar, Westvoorne en Zoetermeer. We zijn er dan ook graag voor iedereen uit onze regio. 

Wij blijken daarnaast een alternatief voor particulieren, ondernemers en (semi)overheden uit Voorne-Putten, waaronder Spijkenisse, Hellevoetsluis en Oostvoorne en voor klanten uit Goeree-Overflakkee, zoals Goedereede, Middelharnis, Achthuizen, Den Bommel, Dirksland, Herkingen, Melissant, Nieuwe-Tonge, Ooltgensplaat, Ouddorp, Oude-Tonge, Stad aan 't Haringvliet, Stellendam, Sommelsdijk en Havenhoofd. 

Maar klanten komen vanwege het maatwerk dat MAES notarissen levert en het voordelig tarief van Basisnotarissen van ver buiten de regiogrenzen onze kant op. Een wat langere rit in de auto blijkt lonend. We begroeten regelmatig klanten afkomstig uit de regio’s Amsterdam,  Kennemerland, het Gooi, Eindhoven en België (Knokke, Brasschaat, Schilde, Kapellen en Lanaken), om maar wat te noemen.

Zo helpen wij bijvoorbeeld Amsterdamse erfpachters met hun overstap naar eeuwigdurende erfpacht. Wij maken geen deel uit van de Ring van notarissen Amsterdam, maar zijn wel door de gemeente - na een selectie op expertise, kwaliteit, capaciteit en ervaring - in goed overleg met de voorzitter van de Ring Amsterdam toegelaten tot het portaal om voor Amsterdamse erfpachters deze overstap te verzorgen. 

We go where the business is 

Wij zijn gevestigd in Vlaardingen en houden aldaar kantoor in een goed geoutilleerd monumentaal pand aan de oude haven van Vlaardingen. Met pittoresk uitzicht op de plezierjachten en zeilschepen. 

Wij kunnen je zo gewenst op afspraak ook ontvangen in de business centers van het NoMA House aan de Amsterdamse Zuidas, van het World Trade Center aan het Beursplein in hartje Rotterdam of het WTC Den Haag. We beschikken daar over hoogwaardige accommodatie en kunnen je het gebruik van de faciliteiten die de business centers hebben aanbieden.

Maar wij zijn niet aan ons kantoor gekluisterd. Wij zijn mobiel. En flexibel. Als heuse business nomaden. We go where the business is. Wij komen zo gewenst in overleg dan ook graag naar jou toe. Dat geldt zowel voor de zakelijke klant als voor de particuliere klant. Voor wat betreft de particuliere klant, zeker in die gevallen dat je niet mobiel bent. Bijvoorbeeld vanwege een respectabele leeftijd, of vanwege opname in een ziekenhuis, verzorgingstehuis of hospice. We komen dan op de fiets, met de auto of misschien wel met zo'n mooie grote bus waar onze eigen naam zo pontificaal op prijkt.