×

mr. G.H.H.J. (Geert) Janssen MRE MBA

Maak kennis met...

mr. G.H.H.J. (Geert) Janssen MRE MBA


Geert (1966) is notaris bij MAES notarissen. Gespecialiseerd in ondernemingsrecht, vastgoed en estate planning. Hij is daarnaast vastgoed- en beleggingskundige en een ondernemende bedrijfskundige. Een analytische geest. Dienstbaar, toegewijd en communicatief. Zakenpartner, trusted advisor, teamspeler en probleemoplosser. 

Eerder was Geert notaris en full equity partner bij de internationale advocatenkantoren Simmons & Simmons, destijds aan het Rotterdamse Weena en later bij Stibbe aan de Amsterdamse Zuidas. Als notaris en trusted advisor begeleidde hij naast een groot aantal ondernemingen uit diverse sectoren ook vermogende particulieren en families bij hun strategische keuzes en de uitvoering daarvan. Hij werd door Legal500, Chambers & Partners, Advocatie en PropertyNL, één van de “leading individuals” genoemd. Voor wat het waard is. Geert startte in 1992 zijn loopbaan bij Loeff Claeys Verbeke in Amsterdam, de rechtsvoorganger van Loyens & Loeff en Allen & Overy.

Geert studeerde rechten aan de Universiteit Leiden, behaalde een master in vastgoed- en beleggingskunde (MRE) aan de School of Real Estate (ASRE) van de Universiteit van Amsterdam  en voltooide het Global Executive MBA programma van de vijf  in een consortium samenwerkende vooraanstaande business schools in Azië, Europa en de Americas, te weten: de Chinese University of Hong Kong (CUHK); Escola de Administração de Empresas de São Paulo, Fundação Getúlio Vargas (FGV); EGADE Business School, Tecnológico de Monterrey; Rotterdam School of Management (RSM), Erasmus Universiteit; en Kenan-Flagler Business School, University of North Carolina at Chapel Hill (UNC).

Geert is een goed luisteraar en een resultaatgerichte onderhandelaar. Een MAEStro. Streetwise. Zacht op de persoon, duidelijk over de inhoud. Weet partijen daarmee bij elkaar te brengen. Volgde het "Program on Negotiation" van Harvard Law School en het MfN mediationprogramma, maar heeft zijn onderhandelings- en mediationvaardigheden vooral in de praktijk ontwikkeld door veel en uiteenlopende zaken te doen.

Niettegenstaande Geert's al zijn (semi-)intellectuele inspanningen is hij misschien nog wel het meest trots op het certificaat dat hij verkregen heeft nadat hij op het circuit van Paul Ricard in Frankrijk de één-daagse Formule 1 rijcursus met goed gevolg had afgerond. 

Geert woont met zijn charmante betere helft en zijn drie dochters in Den Haag, de hoofdstad van Vrede en Recht. 

Geert zegt...


"Na heel wat trainingsarbeid door de mooie Zuidhollandse duinen, het Westland en midden Delfland, fietste ik voor Amref Flying Doctors enige tijd terug, samen met mijn fietsmaatje Quinten, de Africa Classic. Een rondje van 400 km en 4.000 hm in de zengende Tanzaniaanse hitte over dirt tracks om Mount Kilimanjaro. Hard work. Magic moments. Maar bovenal machtig mooi en een onvergetelijke ervaring, zeker ook de momenten dat wij tussen de giraffen, de olifanten en de zebra’s door de wildlife parken reden. Amref Flying Doctors, de grootste gezondheidsorganisatie in Afrika, zet zich al meer dan 60 jaar in voor een betere gezondheid in Afrika. Hebben het daar goed voor elkaar. Echt mooi om daar met fundraising opgehaalde donaties een bescheiden bijdrage aan te kunnen leveren." 

Contact met Geert


ma/di/wo/do/vr/za/zo

+31 (0)10 445 37 77

geert.janssen@maesnotarissen.nl