×

08-09-2022

Gouden Zandlopers

Gouden Zandlopers


Gouden Zandlopers  
Op 8 september 2022 reikten Sdu en de jury van de Gouden Zandlopers tijdens een avondvullend programma inclusief diner voor de 17e keer de Gouden Zandlopers uit aan personen en initiatieven die het afgelopen jaar uitblonken op het gebied van innovatie in het juridisch speelveld.   

Felicitaties voor de winnaars   
Het was een zeer genoeglijke en voortreffelijk georganiseerde happening in De Hallen met veel (oud)bekenden uit de juridische sector. De gelouterde Merel Westrik plaatste de genomineerden en de absolute uitblinkers - zowel de boomers als de NextGen - op een verdiend voetstuk. Felicitaties aan de winnaars!  

Het illustere en enigszins wat cabarateske duo de gebroeders Anker, kreeg de Gouden Zandloper voor hun oeuvre nu ze per 1 januari de toga aan de wilgen hebben gehangen.     

Dat het kantoor Stibbe - waar onze notaris mr. G.H.H.J. (Geert) Janssen MRE MBA eerder nog notaris en partner was - een kraamkamer van multi-talent is, bleek wel uit de Young Talent Award die aan Annalies Outhuijse werd uitgereikt.  De gebroeders Hans en Wim Anker haastten zich overigens om haar succes te claimen, omdat Annalies haar opleiding niet zozeer aan de Zuidas heeft genoten, maar vooral in Ljouwert, op het kantoor van deze twee gepensioneerde strafpleiters.  

Notariële Diensten won verdiend en heel knap de Gouden Zandloper Legal Innovation 2022. 

Gouden Zandloper Legal Innovation voor Notariële Diensten 
“Wij zijn superblij en trots! Het winnen van de Gouden Zandloper Legal Innovation 2022 is een onderstreping van hard werken en de klant centraal stellen.”, aldus Pablo van Klinken van Notariële Diensten. De jury was van oordeel dat deze inzending in de categorie Legal Innovation de absolute favoriet was. Met een grote impact, een echte toevoeging aan de praktijk en de enorme potentie is Notariële Diensten dan ook “het totaalpakket”. 

Notariële Diensten won de prijs voor de innovatieve manier waarop zij verklaringen van erfrecht opstelt. Door slim gebruik van diverse technische vernieuwingen, en door gebruik te maken van software van onder meer Notarisdossier, is het productieproces sterk vereenvoudigd, versneld en verbeterd. Bovendien is de prijs voor de consument gehalveerd. De klanten waarderen de dienstverlening met een 9.2. Dit is een enorm hoog cijfer voor een juridische dienst. 

Dankzij deze dienstverlening is Notariële Diensten ruim marktleider met een marktaandeel van rond de 5%. In de afgelopen periode nam het bedrijf de nummer twee in de markt over. Hiermee kan naar verwachting het voortvarende groeitempo vastgehouden worden. 

MAES notarissen in samenwerking met Notariële Diensten
Bij MAES notarissen zijn wij er trots op dat wij in goede samenwerking met het innovatieve Notariële Diensten een bijdrage kunnen leveren aan de hoge klanttevredenheid van de gewaardeerde clientèle. 

Er zijn notariskantoren en er is MAES notarissen. Wij zijn in onze benadering onderscheidend. Niet als doel. Maar als resultaat. Tegenover alle tinten grijs zetten wij kleur. Wij laten zien wie wij zijn en waar wij voor staan.  Met onze energie, onze visie en toewijding. Zijn zichtbaar. Ondernemend. Sociaal. Treden naar buiten. Nemen onze verantwoordelijkheid. Ook maatschappelijk. Wij zijn vernieuwers. Geen volgers. Wij zijn gemotiveerd om het meest klantgerichte notariskantoor van de regio te zijn. Wij willen dat onze klanten trots zijn op de persoonlijke relatie die wij met ze hebben. En euforisch over wat wij ze professioneel brengen. Maar bovenal dat ze graag met ons verkeren. Dat we met elkaar kunnen lachen. En soms ook een beetje om onszelf. 

Wij dragen onze klanten goede oplossingen aan voor de uitdagingen waarmee zij zich geconfronteerd zien. Hoewel een beproefde methode de beste kan zijn, streven wij er constant naar om betere oplossingen voor onze klanten te vinden. Door alert, beweeglijk, creatief, innovatief en anticiperend met veranderingen om te gaan. Wij zijn dynamisch, flexibel en vooruitstrevend. Door optimaal gebruik van state-of-the-art digitale informatie- en communicatietechnologie kunnen wij onze praktijk lean and mean voeren.