×

11-09-2020

Ik ben pas tevreden als u dat bent

Ik ben pas tevreden als u dat bent


Kom je mij of één van mijn kantoorgenoten bij ons op kantoor, op straat of op feesten en partijen tegen, dan kun je ons  natuurlijk altijd aanspreken. Graag zelfs.

Gewoon voor een praatje. Zodat wij horen hoe het met je gaat. Maar ook als je bij onze dienstverlening iets is opgevallen wat beter kan. Als je ergens niet helemaal tevreden over bent. Of als er iets niet duidelijk door ons is gecommuniceerd. Want dan maken wij het graag tip-top in orde. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Goede herinneringen aan ons kantoor overhoudt. En graag een volgende keer weer bij ons terugkomt. Zo kunnen wij goed zijn voor elkaar.

Ik ben Geert Janssen, managing partner en één van de (kandidaat-)notarissen van MAES notarissen. Jurist, vastgoed- en beleggingskundige en een ondernemende bedrijfskundige. Dienstbaar, toegewijd en communicatief. Zakenpartner, trusted advisor, teamspeler en probleemoplosser. Een MAEStro. 

MAES notarissen is een onafhankelijk full service notariskantoor voor particulieren, ondernemingen en (semi)overheden uit de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Gespecialiseerd in personen- en familierecht, ondernemingsrecht en vastgoed. Wij begeleiden onze klanten bij de momenten die er werkelijk toe doen in het leven. Zakelijk en privé. Wij bieden rust, betrouwbaarheid en zekerheid. Leveren maatwerk én hebben met Basisnotarissen Rijnmond een discount label voor voordelige confectie. Onberispelijk, toegewijd en integer.

Meer weten? Kijk eens op https://maesnotarissen.nl/notariaat