×

20-06-2022

It's Not Easy Being Green

It's Not Easy Being Green


Wij bouwen aan een duurzame onderneming die waarde hecht, niet alleen aan zorg voor de klant, maar ook aan zorg voor de leefomgeving. Een gezonde leefomgeving - schone lucht, water en bodem - draagt bij aan de kwaliteit van leven. Wij zijn ons bewust van de impact die onze activiteiten op het milieu kunnen hebben.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij als onderneming kunnen groeien zonder het milieu extra te belasten. Door duurzaam te groeien. Door efficiënt met energie, met ons gebouw, het interieur, transport en papier om te gaan. Door bewust met consumptie om te gaan. Door afval te recyclen. Door groen te koesteren.

Dat doen wij dus ook. Wij verplaatsen ons zoveel mogelijk te voet, per (elektrische) fiets of schone auto, promoten het hybride werken, vliegen minder (wat overigens met het zo pijnlijk schrappen van vluchten vanaf  Schiphol geen grote verdienste is), printen alleen nog het strikt noodzakelijke en dan ook nog altijd dubbelzijdig. Met trendsettende creaties aan interieurbeplanting van Zuidkoop maken we onze kantooromgeving voor onze bezoekers en kantoorgenoten nog beter leefbaar. En met het duurzame bloemenconcept van Flowers of Joy voegen we nog meer kleur aan ons interieur toe. En dat staat ons goed.

Want er zijn notariskantoren en er is MAES notarissen. Wij zijn in onze benadering onderscheidend. Niet als doel. Maar als resultaat. Tegenover alle tinten grijs zetten wij kleur. Wij laten zien wie wij zijn en waar wij voor staan.  Met onze energie, onze visie en toewijding. Zijn zichtbaar. Ondernemend. Sociaal. Treden naar buiten. Nemen onze verantwoordelijkheid. Ook maatschappelijk. Wij zijn vernieuwers. Geen volgers. Wij zijn gemotiveerd om het meest klantgerichte notariskantoor van de regio te zijn. Wij willen dat onze klanten trots zijn op de persoonlijke relatie die wij met ze hebben. En euforisch over wat wij ze professioneel brengen. Maar bovenal dat ze graag met ons verkeren. Dat we met elkaar kunnen lachen. En soms ook een beetje om onszelf. Net als Kermit the Frog van de Muppets in: "It's Not Easy Being Green":

Greetings, Kermit the Frog here 
And today I'd like to tell you a little bit about the color green 
Do you know what's green 
Well I am for one thing 
You see frogs are green, and I'm a frog 
And that means that I'm green, you see

It's not that easy being green 
Having to spend each day the color of the leaves 
When I think it could be nicer being red, or yellow, or gold 
Or something much more colorful like that

It's not easy being green 
It seems you blend in with so many other ordinary things 
And people tend to pass you over 
'Cause you're not standing out 
Like flashy sparkles in the water 
Or stars in the sky

But green's the color of spring 
And green can be cool and friendly-like 
And green can be big like an ocean 
Or important like a river 
Or tall like a tree

When green is all there is to be 
It could make you wonder why 
But why wonder why wonder 
I am green, and it'll do fine 
It's beautiful, and I think it's what I want to be