×

23-02-2022

Kijk. Vergelijk. Kies.

Kijk. Vergelijk. Kies.


Onderscheidend

Er zijn notariskantoren en er is MAES notarissen. Wij zijn in onze benadering onderscheidend. Niet als doel. Maar als resultaat. Tegenover alle tinten grijs zetten wij kleur. Wij laten zien wie wij zijn en waar wij voor staan. Met onze energie, onze visie en toewijding. Zijn zichtbaar. Ondernemend. Sociaal. Treden naar buiten. Nemen onze verantwoordelijkheid. Ook maatschappelijk. Wij zijn vernieuwers. Geen volgers. Wij zijn gemotiveerd om het meest klantgerichte notariskantoor van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag te zijn. Wij willen dat onze klanten trots zijn op de persoonlijke relatie die wij met ze hebben. En euforisch over wat wij ze professioneel brengen. Maar bovenal dat ze graag met ons verkeren. Dat we met elkaar kunnen lachen. En soms ook een beetje om onszelf.

Kijk. Vergelijk. Kies. 

Zo hebben wij samen met The Mind Office en met Zuiver Media, de mediacampagne "Kijk.Vergelijk. Kies." geïnitieerd, waarbij wij beeldend laten zien dat er voor de klant - de consument, de onderneming en de locale overheden - heel wat te kiezen valt.

Zo zal je ons Out of Home tijdens de campagne de komende weken op posters tegenkomen bij hot-spots of langs wegen in de gemeenten Maassluis, Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen. Maar je komt ons van 28 februari tot en met 6 maart ook tegen op digitale schermen in de Westfield Mall of the Netherlands, de Koopgoot in Rotterdam, de Nieuwe Passage in Schiedam, de Koningshoek in Maassluis en de Hoge Schie in Rotterdam. En we gaan onze zichtbaarheid vergroten op Google, Funda en op socials zoals LinkedIn, Facebook, Instagram en YouTube. En als het ons gaat lukken om het dansje enigszins wat onder de knie te krijgen, dan misschien ook nog wel op TikTok...

Met onze campagne beogen we speels, kleurrijk en met een knipoog weldoordacht uit te dragen dat wat op het eerste gezicht vergelijkbaar lijkt, bij een nadere beschouwing fundamenteel van elkaar blijkt te verschillen. Bij notarissen is het niet anders dan bij schoenen, honden, een maal, vogels of auto's. De ene notaris is de andere niet. Wie vertrouw jij jouw belangrijkste zaken toe? Kijk. Vergelijk. Kies. En voorkom dat je appels met peren vergelijkt. Klanten geven ons een 9 plus. Kijk hier hoe onze klanten onze dienstverlening beoordelen. 

Over ons 

Wij zijn MAES notarissen. Een onafhankelijk full service notariskantoor voor particulieren, ondernemingen en (semi)overheden uit de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Gespecialiseerd in personen- en familierecht, ondernemingsrecht en vastgoed. Wij begeleiden onze klanten bij de momenten die er werkelijk toe doen in het leven. Zakelijk en privé. Wij bieden rust, betrouwbaarheid en zekerheid. Leveren maatwerk én hebben met Basisnotarissen Rijnmond een discount label voor voordelige confectie. Onberispelijk, toegewijd en integer. 

MAES notarissen. Goed voor elkaar. En MAES...met AE.