×

07-10-2023

Kom naar de Nieuwbouwdag Schiedam op 7 oktober

Kom naar de Nieuwbouwdag Schiedam op 7 oktober


Nieuwbouwdag Schiedam

Op zoek naar een woning? Maak op zaterdag 7 oktober kennis met alle nieuwbouwprojecten in Schiedam. In de Havenkerk aan de Lange Haven 72 vindt van 10.00 tot 16.00 uur de Nieuwbouwdag Schiedam 2023 plaats. 

Projectontwikkelaars en makelaars presenteren er tal van bouwprojecten, projecten die snel in verkoop of (sociale) verhuur gaan én plannen die zij wat later realiseren. Ook financieel adviseurs, hypotheekverstrekkers, het Servicepunt Woningverbetering, het Platform VvE, de gemeente Schiedam en MAES notarissen staan klaar om informatie te geven en vragen te beantwoorden. BeLEEF Schiedam, beKIJK alle bouwplannen en beZOEK je nieuwe woonplek. De Nieuwbouwdag is een goed moment Schiedam opnieuw te ontdekken.

Meer informatie

Bij de ingang van de Havenkerk krijgen bezoekers een tasje met daarin een vouwkaart waarop alle projecten staan. QR-codes leiden naar de projectwebsites, waar woningzoekenden zich kunnen inschrijven als geïnteresseerde voor het project. De vouwkaart is na de Nieuwbouwdag een jaar lang gratis op te halen bij het i-PUNT in de WAAG aan de Lange Kerkstraat 39. Op de website van S'DAM staan de actuele nieuwbouwprojecten voor kopers en huurders op een rij, inclusief informatie over de verschillende wijken en de Nieuwbouwdag.

Attentie

Geen enkele bezoeker van onze stand gaat met lege handen naar huis. Iedere bezoeker ontvangt bij wijze van attente verrassing van ons een begerenswaardig kleinnood. 

Aanmelden

In 2022 bezochten zo’n 1.600 woningzoekenden de Nieuwbouwdag. Meld je aan via https://www.sdam.nl/nieuwbouwdagschiedam en je krijgt een ruim tijdblok waarop we je verwachten. Zo kun je in alle rust rondkijken en je vragen stellen. Je kunt zo lang blijven als gewenst.