×

29-03-2023

Lenteactie bij Basisnotarissen Rijnmond

Lenteactie bij Basisnotarissen Rijnmond


Vanwege de lentekriebels én om te vieren dat MAES notarissen deze maand is verhuisd naar het Verploegh Chasséplein 1 in Vlaardingen, hebben we met onze discountformule Basisnotarissen Rijnmond een mooie lenteactie waarmee wij volgens de website "De Goedkoopste notaris", de goedkoopste notaris van de regio zijn. En dan ook nog eens met één van de allerhoogste klanttevredenheidscores. 

Basisnotarissen Rijnmond verzorgt voor particulieren de akte van levering mét een hypotheekakte nu voor een honorarium van slechts € 390 per akte. Prettig voor starters en doorstromers. 

En als jij jezelf, je partner, je familie of je bedrijf wilt beschermen, dan regelen we in één keer ook gelijk je familierecht zaken, zoals huwelijksvoorwaarden, partnerschapsvoorwaarden, een samenlevingscontract, een testament en een levenstestament (volmacht). 

Zonder poespas. Doen niet groot, duur of ingewikkeld. Wil je meer weten. Lees het, met andere lezenswaardige artikelen, in onze nieuwsbrief van Q1 2023: https://maesnotarissen.nl/nieuwsbrief-maes-notarissen-2023-q1