×

01-03-2023

MAES notarissen is verhuisd

MAES notarissen is verhuisd


Wij zijn per 1 maart verhuisd naar het MaesHuys, Verploegh Chasséplein 1 in Vlaardingen. 

Wil je het hoe en waarom weten? Kijk dan op: https://maesnotarissen.nl/verhuisbericht.

Samen een illy espresso of cappuccino doen? Laat het ons weten. Wij ontvangen je graag in het MaesHuys, ons nieuwe en verduurzaamde kantoorgebouw aan het Verploegh Chasséplein 1 in Vlaardingen. Op de mooiste en meest centraal gelegen plek van de regio. We kunnen je daar voortreffelijk accommoderen. Bijvoorbeeld met gratis parkeren op eigen terrein en met laadpunten voor elektrische auto's en e-bikes. We zitten op loopafstand van het metrostation Vlaardingen Oost. Stads- en streekbussen stoppen bij de halte op het plein. Je bent van harte welkom. 

Wij kunnen je zo gewenst op afspraak ook ontvangen in één van onze business hubs in het NoMA House aan de Amsterdamse Zuidas, het World Trade Center Rotterdam of het World Trade Center Den Haag. We kunnen daar over hoogwaardige accommodatie beschikken en kunnen je het gebruik van de faciliteiten van onze business hubs aanbieden.

Maar wij zijn niet aan ons kantoor gekluisterd. Wij zijn mobiel. En flexibel. Als heuse business nomaden. We go where the business is. Wij komen zo gewenst op uitnodiging en in overleg dan ook graag naar jou toe. Dat geldt zowel voor de zakelijke klant als voor de particuliere klant. En voor wat betreft de particuliere klant, zeker in die gevallen dat je niet mobiel bent. Bijvoorbeeld vanwege een respectabele leeftijd, of vanwege opname in een ziekenhuis, penitentiaire inrichting, verzorgingstehuis of hospice.