×

29-01-2021

MAES notarissen op de radio

MAES notarissen op de radio


Waarschijnlijk heb je hem al op Radio Rijnmond of Omroep West, Omroep Brabant of Omroep Zeeland gehoord: "Een goede notaris helpt je onberispelijk, snel en voordelig. Met je huis en hypotheek. Je familie en relatie. Of met je onderneming. Klanten geven ons een 9. MAES notarissen. MAES met AE. Goed voor elkaar."

Het is de radiocommercial waarmee MAES notarissen zich nog beter zichtbaar, nou ja beter hoorbaar dan, maakt. Zodat iedereen die snel en voordelig notariële diensten wenst, zijn voordeel ermee kan doen. Ook manifesteert het notariskantoor voor de Metropoolregio Rotterdam Den Haag zich op social media, getuige hetgeen er op Facebook nu regelmatig voorbijkomt. Originele en pakkende beelden met aansprekende teksten en mooie aanbiedingen.    
 
Aan mr. G.H.H.J. (Geert) Janssen MRE MBA, notaris bij MAES notarissen, vroegen we naar het waarom van deze campagne.
 
"Wij zijn een onafhankelijk full service notariskantoor voor particulieren, ondernemingen en (semi)overheden uit de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Gespecialiseerd in personen- en familierecht, ondernemingsrecht en vastgoed. Wij begeleiden onze klanten bij de momenten die er werkelijk toe doen in het leven. Zakelijk en privé. Wij bieden rust, betrouwbaarheid en zekerheid. Leveren maatwerk én hebben met Basisnotarissen Rijnmond een discount label voor voordelige confectie. Onberispelijk, toegewijd en integer.
 
Natuurlijk. Wij zijn een begrip in de regio's Rijnmond en Haaglanden. Van Rotterdam tot aan Hoek van Holland. Van Zeeland tot het Westland. Van Delft tot Den Haag. En in Vlaardingen, Schiedam en Maasssluis zijn wij voor veel van onze klanten al heel lang eerste keus. We zitten er per slot van rekening al meer dan een kwart eeuw. Tonen ons ook sociaal betrokken. Op het gebied van gezondheid en welzijn. Op het gebied van sport en binnen de culturele sector. Zo ondersteunen wij de Stadsgehoorzaal. Daarnaast blazen wij ons partijtje mee bij diverse netwerkorganisaties. Zoals bij VNO NCW, ondernemersvereniging IKV, de Maatschappij en diverse serviceclubs die een bijdrage aan de samenleving willen leveren. Bijvoorbeeld met het jaarlijkse alleenstaandendiner of als sponsor van Team DutchSail - Janssen de Jong. Maar wij vinden dat nog meer mensen in onze metropoolregio moeten weten wat wij ze te bieden hebben zodat ze dat bij hun notariskeuze kunnen betrekken en tot de beste keuze kunnen komen. Vanzelfsprekend zijn er veel makelaars, hypotheekadviseurs, advocaten, fiscalisten en administratiekantoren die op basis van de goede ervaringen  - en omdat zij het ons gunnen - hun klanten ons kantoor aanbevelen. Daar zijn wij heel trots op en dankbaar voor. Maar er zijn ook veel klanten die zich niet door tussenpersonen laten begeleiden en zelf de weg moeten zien te vinden. Wij hopen het die klanten met deze campagne wat makkelijker te maken."   

Een notaris is toch een notaris? Allemaal van hetzelfde laken een pak. Of zijn er verschillen?   

"Er zijn notariskantoren en er is MAES notarissen. Wij zijn in onze benadering onderscheidend. Niet als doel. Maar als resultaat. Wij denken niet zwart wit. Tegenover alle tinten grijs zetten wij kleur. Wij laten zien wie wij zijn en waar wij voor staan. Met onze energie, onze visie en toewijding. Zijn zichtbaar. Ondernemend. Sociaal. Treden naar buiten. Nemen onze verantwoordelijkheid. Ook maatschappelijk. Wij zijn vernieuwers. Geen volgers. Wij zijn gemotiveerd om het meest klantgerichte notariskantoor van de regio te zijn. Wij willen dat onze klanten trots zijn op de persoonlijke relatie die wij met ze hebben. En euforisch over wat wij ze professioneel brengen. Maar bovenal dat ze graag met ons verkeren. Dat we met elkaar kunnen lachen. En soms ook een beetje om onszelf. Dat blijkt misschien ook wel uit onze campagnes die in goede samenwerking met The MindOffice, Cue Creative en Zuiver Media zijn ontwikkeld."

Wat werd er nu die laatste nagekomen 5 seconden van de commericial precies gezegd? Ging zo snel. 

"Nou dat is een mooie afsluiter en daar hoef ik niet lang over na te denken: "MAES notarissen. MAES met AE. Goed voor elkaar."

Voor degenen die de commercial rustig willen (terug)horen, klik op deze link.