×

Events

MAES NOTARISSEN OP DE BEURS

MAES NOTARISSEN OP DE BEURS


Woonbeurs Vlaardingen
Ben jij benieuwd wat Vlaardingen in de komende jaren voor plannen heeft op het gebied van wonen? Bezoek dan de eerstvolgende editie van de Woonbeurs. MAES notarissen bemenst daar een stand en helpt je graag op weg. 

Woonbeurs Rotterdam
De eerste “wolkenkrabber” van Nederland en van Europa was het Witte Huis aan de oude haven van Rotterdam. Rotterdam timmert flink aan de weg, Gaat met machtig mooie torens - net als de Gemeente Den Haag -aag flink de hoogte in. Denk aan ontwikkelingen zoals de Cool Tower, Zalmhaventoren, Bay House, The Terraced Tower, The Sax, Pompenburg om maar een paar toekomstige iconische gebouwen te noemen. De beurs geeft inzicht in het aanbod nieuwbouw appartementen en eengezinswoningen (koop en huur) in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Veel van die ontwikkelingen kennen wij. Van onze klanten of door deelname aan initiatieven van de Gemeente Rotterdam, zoals "Ruimte voor werk". Wij houden ons voor jou beschikbaar voor gratis notarieel advies, of andere kennisdeling, mocht je daar na bezoek behoefte aan hebben. 

Provada
Provada is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. Het is een driedaags netwerkevent in juni met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Meer dan 25.000 vastgoedprofessionals bezoeken jaarlijks de Provada voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. Provada is daarmee niet alleen de grootste maar ook de beste vakbeurs van Nederland. MAES notarissen is er dan ook goed vertegenwoordigd. Ben je standhouder op of bezoeker van de Provada? Laat het ons weten als je ons wilt ontmoeten.

Mipim
MIPIM is de internationale vastgoedbeurs die elk jaar gedurende vier dagen in maart wordt gehouden in Cannes. Wij stellen het op prijs als je een glas rosé op het strand met ons wil meedrinken en anders treffen we je wellicht op de Croisette of bij een gemeenschappelijke relatie aldaar die het veel grootser weet aan te pakken.

ExpoReal       
Sinds 1998 verzamelen ongeveer 45.000 B2B vastgoedprofessionals uit meer dan 70 verschillende landen zich elke oktober in München tijdens de driedaagse ExpoReal. Overdag naar de beurs, nabeurs vaak nog even aan de dis bij Käfer. Wij begroeten je daar graag.   

Tefaf
Geen betere kunstbeurs dan de Tefaf in Maastricht. Een aantal van onze klanten, aangevers en relaties is daar dan ook elk jaar in maart te vinden. Om te ontmoeten, te kijken en soms ook om te kopen. En wij? Wij zijn er ook. Niet om te kopen, maar om te ontmoeten en te kijken. En, als ons wat gevraagd wordt, discreet wat te vertellen over certificering van kunst, schenkingen en besparing van erfbelasting. 

PAN
PAN Amsterdam heeft eind november een ruim aanbod van galeristen, antiquairs en kunsthandelaren met een assortiment van schilderijen, antiek, moderne en hedendaagse kunst tot sieraden, fotografie, designmeubelen en objecten uit oude en verre culturen. Wij verheugen ons nu al weer op zoveel schoonheid en bijzondere ontmoetingen.