×

13-03-2022

Met Businessclub CWO naar Sparta

Met Businessclub CWO naar Sparta


Gisteren waren we met vijftig man van St. Businessclub CWO er getuige van hoe Sparta thuis op het Kasteel  met 1-0 Go Ahead Eagles uit Deventer wist te verslaan.

Kort na de aftrap kwam Hagenees en Sparta-speler Tom Beugelsdijk - die we allemaal kennen van zijn uitroep met Haagsch accent “Rustaaagh” - heel erg lelijk ten val. Iedereen in het stadion hield de adem even in toen spelers van beide teams met bedrukt gezicht, net als bij Christian Eriksen op het EK 2020,  een menselijke muur om de speler die zijn bewustzijn was verloren vormden. Beugelsdijk werd na 7 minuten van het veld afgevoerd, blijkt een hersenschudding te hebben en maakt het volgens de clubarts van Sparta naar omstandigheden goed. 

Sparta wist als enige te scoren. Een tweede vermeend doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. De ploeg van trainer Henk Fraser kan de overwinning goed gebruiken en staat nu niet meer laatste in de poule.

Nadat de overwinning binnen was zijn we met het gezelschap van Businessclub CWO naar Kralingen getogen voor een genoeglijk diner bij Gym & Gin. Een aanrader.

Dank aan Jeroen Onderdelinden van Fundament Financieel Advies en Joris van der Windt van 3D makelaars en alle andere betrokkenen voor al hun inzet en goede zorgen om dit zo geslaagde evenement mogelijk te maken.