×

06-11-2021

Met Liefde

Met Liefde


Van het eerste geld dat ik met een bijbaantje tijdens mijn middelbare schoolperiode verdiende, kocht ik - heel zoet, al zeg ik het zelf - een bos bloemen voor mijn moeder. Zij herinnerde mij in de laatste fase van haar leven daar nog even aan. Ik bleek het vergeten.

De week na de bos bloemen trakteerde ik mijzelf op een geweldig kado: het nieuw uitgekomen album “Met Liefde” van André Hazes. We schrijven 1982. Sindsdien - en lang voordat hij door heel Holland werd omarmd - was Hazes mijn favoriete Nederlandstalige artiest. En wat mooi dat zijn erfgoed zo goed wordt gekoesterd. 

Vanavond gunt mijn betere helft mij dat ik samen met haar -  tussen de bedrijven van het harde werken voor de gewaardeerde klanten van MAES notarissen door - even ongecompliceerd kan toegeven aan één van mijn guilty pleasures: de sing along tijdens Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome.

Daaraan voorafgaand vanaf omstreeks 16.00 uur doen we nog even een biefstuk bij Loetje aan de Amstel. Alle relaties van MAES notarissen die ook naar het concert vanavond gaan, en zich daar evenmin voor schamen, zijn bij bij deze van harte uitgenodigd om met ons bij Loetje een biefstuk mee te eten.

Goed voor elkaar. Met Liefde.

Geert Janssen
notaris