×

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Sociale betrokkenheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Sociale betrokkenheid


Onze sociale betrokkenheid brengt met zich mee dat wij goede doelen en maatschappelijke organisaties ondersteunen. Wij staan open voor sponsoringverzoeken en zullen die toetsen aan onze sponsoringcriteria. Criteria zijn onder meer binding met de regio, bijdrage aan de samenleving, het vergroten van onze zichtbaarheid, het verstevigen van onze reputatie en kwaliteit van de tegenprestatie. Sponsoring kan bestaan uit een bedrag in geld of het verrichten van notariële diensten tegen een gematigd tarief. Daarnaast hechten wij er aan om een bijdrage te leveren aan het verstevigen van onze netwerken, om betrokken te zijn bij relevante beroepsorganisaties en zetten wij ons om niet in voor de samenleving waar wij deel van uitmaken.   

Gezondheid en welzijn

Stichting ALS

Elke week sterven er in Nederland 10 mensen aan de gevolgen van ALS. Stichting ALS Nederland kan en wil zich hier niet bij neerleggen. Zij komt op voor ALS-patiënten en is vastberaden om deze mensonterende ziekte te stoppen. Samen met donateurs, actievoerders en partners uit het bedrijfsleven kunnen wij met elkaar het verschil maken voor 1.500 patiënten in Nederland. Mede ook door de enthousiasmerende aansporingen van de directeur van de stichting ALS, zetten wij graag de strijd voort die Weert-Jan Weerts met zijn inspanningen voor Stichting ALS zo volhardend heeft getoond. Wij zwemmen tijdens de Amsterdam City Swim door de Amsterdamse grachten tegen ALS.

Amref Flying Doctors

Met heel veel anderen haalden we door deelname aan de Africa Classic voor Amref Flying doctors meer dan € 1.500.000 op. Amref Flying Doctors, de grootste gezondheidsorganisatie in Afrika, zet zich al meer dan 60 jaar in voor een betere gezondheid in Afrika. Iedereen heeft recht op een gezond en veilig leven. Voor veel meisjes en jonge vrouwen in Oost-Afrika is dit niet vanzelfsprekend. Daarom pakt Amref Flying Doctors problemen als armoede en ongelijkheid tussen mannen en vrouwen aan. Amref wil ervoor zorgen dat mensen gelijke rechten hebben en deze kunnen claimen zodat problemen als tienerzwangerschappen, meisjesbesnijdenis en het voortbestaan van kind huwelijken kunnen worden voorkomen.

Stichting Anne-Bo
Wij ondersteunen van harte Stichting Anne-Bo. De Stichting Anne-Bo streeft naar kansgelijkheid voor meisjes die dromen hebben, maar niet altijd de weg weten, of geen netwerk hebben om deze dromen te verwezenlijken en hun doel te bereiken. Een mooi initiatief van Annemieke van de Wouw, de moeder van Anne-Bo, die op twee weken na 20 jaar is geworden.

De stichting hoopt het verschil te maken door meisjes die het nodig hebben de juiste kansen te geven én daarmee Anne-Bo in leven te houden.

Wil je ook doneren of ken je meisjes die in aanmerking zouden kunnen komen voor een studiebeurs via de Stichting Anne-Bo, kijk dan op Stichting Anne-Bo.
Stichting Kika

Met een jaarlijkse donatie leveren wij een bescheiden bijdrage aan al het goeds waar Stichting Kika voor staat. Deze stichting streeft er naar de genezingskans van kanker bij kinderen te verhogen, de kwaliteit van de behandeling te verbeteren en de bijwerkingen na behandeling te verminderen. 

Support Casper
De Stichting Overleven met Alvleesklierkanker (hierna: de Stichting) is in het najaar van 2015 opgericht met als doel de bewustwording van deze ernstige vorm van kanker te vergroten en geld in te zamelen voor innovatief onderzoek naar nieuwe behandelmethoden voor alvleesklierkanker. De Stichting bezit de ANBI-status en is sinds mei 2016 door het CBF erkend als goed doel. 

De Stichting financiert onderzoek naar immunotherapie en virotherapie dat op een innovatieve manier probeert alvleesklierkanker effectief te behandelen. Eén van die initiatieven wordt geleid door Prof. dr. Casper van Eijck, chirurg en hoogleraar alvleesklierkanker aan het Erasmus MC. Hij zag in de afgelopen jaren geen substantieel ander onderzoek en geen verbetering voor de patiënten. Het werd tijd, zoals Casper dat zelf zegt “om buiten de gebaande paden te gaan”. Van Eijck stelde hiervoor een multidisciplinair team samen met onder andere virologen, moleculair biologen en neurochirurgen vanuit het Erasmus MC, het Leids Universitair Medisch Centrum, UMC Utrecht en Amsterdam UMC. Dit team werkt aan methoden, waarbij niet langer de ziekte centraal wordt gesteld, maar de kracht van de patiënt en zijn vermogen om het eigen lichaam in te zetten tegen de kwaadaardige tumor.

Een vriendengroep van een overleden patiënte startte voor hem en zijn team in november 2015 de campagne Support Casper; een campagne om viro­immunotherapie mogelijk te maken. In 2016 is deze campagne ondergebracht in de Stichting. Onder de naam Support Casper werkt sindsdien een klein, maar ontzettend bevlogen team aan de verwezenlijking van een droom: een halt toeroepen aan de verwoestende werking van alvleesklierkanker.

MAES notarissen support Support Casper. Doe jij ook mee? We vertellen je graag hoe je kunt ondersteunen: met een erfstelling, een legaat, een eenmalige donatie, een periodieke schenking, een Fonds op naam of anderszins. Zodat vermogen kan worden besteed aan onderzoek en behandeling van patiënten en niet bij wijze van erfbelasting onbestemd eindigt in onze nationale schatkist.

Meer weten? Kijk dan op supportcasper.
KNRM
De KNRM is dé hulpverlener op het water, op zee en op ruim binnenwater. Reddingsboten en vrijwilligers zijn 24 uur per dag beschikbaar voor spoedeisende hulp en niet-spoedeisende hulp. Op basis van goed zeemanschap verleent de KNRM hulp op het water aan een ieder die hierom vraagt. KNRM redt en helpt, kosteloos. Sinds 1824 en dat blijft zo.

Water kent vele gezichten. Het kan verfrissend en levensreddend zijn, maar het kan ook ziek maken en levensbedreigend zijn. Wij weten hoe verradelijk de zee kan zijn. Hebben historisch wetenschap van het moeilijke levensreddende werk dat wordt verricht vanuit de KNRM reddingsstations in Ouddorp, Ter Heijde, Hoek van Holland en Scheveningen, hier in onze eigen regio. MAES notarissen draagt de KNRM dan ook een warm hart toe. 

Wij waren te gast bij het KNRM-benefietgala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk en waar onder de 500 gasten een bedrag van  € 1.060.593 is opgehaald. Dat geld wordt besteed aan investeringen die de veiligheid van de ruim 1.400 vrijwilligers van de KNRM ten goede komen. Zodat wij allemaal nog iets geruster kunnen werken of recreeren op het water.
Maarten van der Weijden Foundation

Maarten van der Weijden is de enige Olympisch kampioen die, voordat hij kampioen werd, kanker (acute lymfatische leukemie) heeft gehad. Het zit in hem dat hij altijd beter wil worden, maar ook dat hij anderen wil helpen. Dat bindt ons. Maarten zwom in augustus 2018 de 11stedenzwemtocht, waarbij er 5 miljoen euro werd ingezameld voor kankeronderzoek en deed dat nogmaals in 2019, waarbij er nog eens 4 miljoen euro voor dat goede doel door hem bij elkaar gezwommen werd. Met zijn stichting hoopt Maarten het leven van voormalig, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren. Hij is een succesvol spreker, die graag de lessen uit zijn leven met zijn publiek deelt en hen aanspoort over hun eigen leven na te denken. Eén van die lessen is om elke dag je stinkende best te doen. Wat een held. Hij gaf alles. Wij geven terug.

Waterpoort Vlaardingen
Wij zijn lid van de Schippersclub, een club ondernemers die de stichting Waterpoort een warm hart toedragen en die belangeloos aan kwetsbare doelgroepen vaarbelevenis aanbieden.

Waterpoort Vlaardingen is een aanleg- en informatievoorziening aan de Vlaardingse Vaart, Broekkade 3 te Vlaardingen. Met recht dé waterpoort binnen de recreatieve poorten tot Midden-Delfland en recreatieve ontvangstplek in de entree van de Broekpolder. De aanlegvoorziening vormt de thuisbasis voor het drijvend bezoekerscentrum, aan boord van de historische Hagenaar Theodora. Dit van oorsprong zeilende vrachtschip dankt zijn scheepstype aan het vaargebied waar het scheepstype ooit voor gebouwd is. In het schip zijn diverse audiovisuele presentaties, een boordbibliotheek met informatie over de Broekpolder en Midden-Delfland en een unieke B&B (Boat & Bed) in de oude schippershut in het achteronder. Op het schip kan je niet alleen terecht om te zien wat er allemaal te beleven is in de omgeving, maar ook om een elektrische sloep en een open zeilboot te huren. Het project heeft geen winstoogmerk, maar heeft wel de ambitie om het maatschappelijke concept kostendekkend staande te houden.

Meer weten? Kijd dan op waterpoort.

Sport

Wij hechten groot belang aan sportbeoefening. Sport verbindt en verbroedert. Vraagt om samenspel. Sport leert je omgaan met winnen en verliezen. Sport vergt ambitie, oefening, veel oefening en doorzettingsvermogen. Sport draagt bij aan ons geestelijk en fysiek welzijn. Wij ondersteunen dan ook graag sporters met de ambitie om een bijzondere prestatie te leveren en clubs die ze daarin faciliteren.

Go Health
Een gezonde levensstijl is belangrijk; steeds meer mensen gaan bewuster om met hun gezondheid. Wij geloven dat een gezonde levensstijl voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wij stimuleren dat onze eigen medewerkers snel en effectief kunnen werken aan hun gezondheid en trekken om die reden hier in de regio actief met Go Health op.   

GoHealth biedt een laagdrempelige manier van het werken aan je gezondheid aan voor iedereen. Hierbij staan gebruiksgemak, efficientie en persoonlijke aandacht centraal. Vindt één van de clubs bij jou in de buurt in Amsterdam, Oegstgeest, Ridderkerk, Rijnsburg, Rotterdam en Vlaardingen.
Golfclub Broekpolder

Wij spelen regelmatig op Golfclub Broekpolder. Broekpolder is een polder ten westen van de Vlaardingervaart in de gemeenten Vlaardingen en Midden-Delfland. De leden van de 'oude Rotterdamsche' verlangden al langere tijd naar een 18 holes golfbaan, maar het ontbrak ze in Kralingen aan ruimte daarvoor. In 1981 besloten zij de Broekpolder Golf Club op te richten en een baan aan te leggen in de opgehoogde polder Broekpolder. Golfclub Broekpolder maakt inmiddels deel uit van de ‘Oude Negen’: een samenwerkingsverband van negen traditionele, mooie verenigingsgolfbanen in Nederland.  

Hockey Club Rotterdam (HCR)
HC Rotterdam, HCR, of Hockeyclub Rotterdam, opgericht op 16 september 1925, is met ongeveer 2.500 leden, waarvan 1.700 jeugdleden, verdeeld over meer dan 200 teams, de grootste hockeyclub van Nederland en één van de grootste hockeyclubs ter wereld. 

Heren 1 van HCR komt uit op het hoogste niveau en Dames 1 op het op één na hoogste niveau. Het is de succesvolste hockeyclub van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en één van de meest succesvolle van Nederland.

HC Rotterdam heeft aan de Hazelaarweg in Schiebroek, onder de rook van Rotterdam The Hague Airport en om de hoek bij Hillegersberg, de beschikking over een eigen hockeystadion met een maximale capaciteit van 8.000 toeschouwers. Dit is één van de grootste hockeystadions ter wereld.

MAES notarissen is met een LED-banner tijdens de wedstrijden op de boarding van het hoofdveld in het stadion zichtbaar aanwezig en hoopt met sponsoring een bescheiden bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn en de prestaties van alle bij de club betrokken spelers en hun familieleden. Dat doen wij onder meer door aan spelers en hun familieleden notariële diensten te verlenen op basis van onze sociale Goed-voor-elkaar-kortingsregeling en daarmee kunnen zij zich heel wat besparen.
SLS Classic
De SLS Classic is een rally voor deelnemers met een  klassieke (sport-) auto waarvan de ‘datum van eerste toelating’ ligt vóór 31 december 1976. De SLS CLassic (Scheveningen, Luxemburg, Scheveningen) kent drie klassen: de tourklasse, de sportklasse en de expertklasse.

De 57e SLS wordt verreden van donderdag 26 tot en met zondag 29 augustus 2021. De start is net als in de vorige editie in Nürburg, naast de Nürburgring in Duitsland en de finish is traditiegetrouw op de boulevard in Scheveningen, Nederland.

MAES notarissen is trots sponsor van dit event. Wij zullen de deelnemers bij de finish op Scheveningen toejuichen.
Sparta

Wij zijn lid van de Business Club van de eredivisionist Sparta Rotterdam. Wij ondersteunen de rood/witte voetbalvereniging daarnaast door op de meer dan 100 meter lange LED-Boarding ON TV tijdens thuiswedstrijden van Sparta op Het Kasteel de zichtbaarheid van MAES notarissen te vergroten onder het voetbalminnend publiek.     

Sportcentrum Vlaardingen en Sportcentrum Polderpoort
Sportcentrum Vlaardingen is een multifunctioneel leisure centrum voor bewegen en ontspanning, zeven dagen per week geopend.

Polderpoort is een centrum, gelegen in het naturgebied de Broekpolder, waar sport, horeca en recreatie activiteiten gefaciliteerd worden.

Sporters die trainen bij Sportcentrum Vlaardingen of Polderpoort zullen het logo van MAES notarissen en de pay-off "Goed-voor-elkaar" op het display van de fitnessapparatuur met enige regelmaat voorbij zien komen. Wij hopen met sponsoring een bescheiden bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn en de prestaties van alle bij de club betrokken leden en hun familieleden. Dat doen wij onder meer door aan de leden en hun familieleden notariële diensten te verlenen op basis van onze sociale Goed-voor-elkaar-kortingsregeling en daarmee kunnen zij zich heel wat besparen.
Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen (SV CWO)

De geschiedenis van de SV CWO gaat terug tot 1920 als personeel van de melkfabriek Hollandia een voetbalvereniging opricht. Ze waren toen met 12 man, zonder veld, zodat ze uitsluitend uitwedstrijden konden spelen. Wij sponsoren als lid van de businessclub CWO deze mooie club omdat de visie van CWO is gebaseerd op de pijlers: voetbal, organisatie en maatschappelijke waarde en omdat wij alle spelers en supporters mooie en sportieve thuiswedstrijden gunnen.

Team Dutch Sail-Janssen de Jong
Wij zijn trots sponsor van Team DutchSail–Janssen de Jong. Team DutchSail–Janssen de Jong is een unieke samenwerking van belangrijke Nederlandse zeilorganisaties en kennisinstellingen ondersteund door een brede basis van bedrijven onder aanvoering van hoofdsponsor Janssen de Jong Groep. Het team komt namens Nederland uit onder de vleugels van DutchSail, in samenwerking met Sailing Holland, ondersteund door het Watersportverbond en op inschrijving van de KNZ&RV en KRZV De Maas.

Coach Pieter-Jan Postma omschrijft de ambities als volgt: “Met deze campagne willen we laten zien dat dromen kunnen uitkomen als je ondernemerschap toont, innovatief durft te zijn en lef toont. Velen hielden het voor onmogelijk toen we met een klein groepje en een hoop ambitie begonnen. Maar het is ons gelukt, we zijn hier allemaal bij elkaar. Voor hebben onze eigen boot, we hebben een team van acht super getalenteerde topzeilers en achter ons staat een brede basis van organisaties en bedrijven. Dit is in mijn ogen de manier om een eigentijdse en toekomstbestendige zeil-campagne te runnen. Nederland is een klein land, maar in het zeilen zijn we groot. Als we samenwerken en af en toe bereid zijn om over onze eigen schaduw heen te stappen dan kunnen we prachtige campagnes opzetten. Campagnes die het in zich hebben om voor het podium te strijden. Of dat nu is in de Youth America’s Cup, de America’s Cup, een Ocean Race of in de nieuwe offshore Olympische zeildiscipline. Als we het als Nederland samendoen zijn we tot veel in staat.

Team DutchSail–Janssen de Jong vaart in de 69F. Deze 40 vierkante meter zeiloppervlakte tellende one-design klasse is 6,9 meter lang. De breedte van de boot is 2,1 meter zonder en 4,6 meter inclusief foils. Met een diepgang van 1,7 meter en een waterverplaatsing van slechts 350 kg haalt de boot al snel snelheden tot 25 knopen per uur, zo’n 40 tot 50 km/uur.

Naast de naamgevend hoofdsponsor: Janssen de Jong Groep hebben de volgende partijen zich als partner verbonden aan het team: Uijthoven, Koffiepartners, Lingotto, Solidiam, Urban Interest, Tony’s Chocolonely, Van As Van Hooff Makelaars, Steengoed, Cocon Vastgoed, Accres Real Estate, 1530 Makelaars, M2 Real Estate, OVER ENGH Vastgoed, MARK, GEVA Vastgoed, Alliance Nutrition, New Horizon, Bakkers | Hommen, MAES notarissen, Revo, Code Zero, Rijswaard Baksteen, Anfora, Newday, Schouten Zekerheid, de Graaf Bakeries en Timeless Investments.
Tennisvereniging Holy

Wij sponsoren Tennisvereniging Holy, een actieve tennisvereniging voor jong, oud, competitief en recreatief. Waar je het hele jaar door kunt tennissen op all-weather banen. Waar je kunt dromen en trainen om zo goed als Roger Federer, the Swiss MAEStro, te worden. 

Tulpenrallye

De 67e Tulpenrallye gaat op maandag 4 oktober van start en finished op zaterdag 9 oktober bij de familie Oostwegel op Château St. Gerlach in Valkenburg.

In 6 dagen leggen de equipes, met auto’s die voor 1972 zijn gebouwd, ruim 2.500 kilometer af. Etappes starten in Bordeaux, Limoges, Vichy, Beaune, Horbourg-Wihr en Luxembourg.

Wij leveren een van die 200 deelnemende equipes. En niet voor het eerst. Vanwege het vele moois dat trouwe deelname de achterliggende jaren ons heeft gebracht en anderen de komende jaren hopelijk kan gaan brengen, sponsoren wij de 67e Tulpenrallye door een deel van onze winst met dankbaarheid aan het organisatiecomité ter beschikking te stellen.     

VMHC Pollux

VMHC Pollux is een kleinschalige en gezellige hockeyclub in Vlaardingen, waar jong en oud zich thuis voelen. Een club met betrokken leden en ouders. Met recht een echte familieclub! En dat zijn ze al meer dan 80 jaar. 

MAES notarissen is met ingang van het seizoen '22-'23 tijdens de wedstrijden op doek langs drie velden bij VMHC Pollux zichtbaar aanwezig. Wij hopen met sponsoring een bescheiden bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn en de prestaties van alle bij de club betrokken spelers en hun familieleden. Dat doen wij onder meer ook door aan spelers en hun familieleden notariële diensten te verlenen op basis van onze sociale Goed-voor-elkaar-kortingsregeling. Daarmee kunnen zij zich heel wat besparen.

Cultuur

Door de wereld over te reizen leren wij andere culturen en verschillende soorten mensen kennen en beter begrijpen. Raken wij geïnspireerd. Kunst en cultuur bepalen de identiteit van een mens, een groep, een volk en een land. Wij zien ook dicht bij huis wat kunst en cultuur kunnen betekenen voor jong en voor oud.

Vereniging Rembrandt

Wij zijn lid van de Vereniging Rembrandt. De Nederlandse openbare kunstcollecties herbergen een enorme rijkdom. Voor veel mensen is dat rijke bezit in de Nederlandse musea vanzelfsprekend, maar die kunstschatten zijn er niet vanzelf gekomen. Veel van die werken zijn daar alleen te zien vanwege de vrijgevigheid en betrokkenheid van particuliere kunstliefhebbers, zoals die verenigd in de Vereniging Rembrandt. Wij delen met andere leden een liefde voor het openbaar kunstbezit. Bijvoorbeeld voor de collecties van het Mauritshuis, Stedelijk Museum Schiedam, Boijmans van Beuningen, Museum Vlaardingen, Historisch Museum Den Briel, Museum Prinsenhof Delft of één van de andere van de 121 in totaal door de Vereniging Rembrandt gesteunde musea. Wij vinden het niet alleen belangrijk om de openbare collecties te versterken, maar ook om deze te beschermen. De Vereniging vervult een unieke rol binnen het Nederlandse culturele landschap. Met haar bevlogen leden zet zij zich in voor de bescherming en versterking van onze openbare kunstcollecties. Zij doet al 135 jaar lang dit werk onafhankelijk van de overheid, musea of andere organisaties.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

De Stadsgehoorzaal Vlaardingen heeft de achterliggende jaren een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt. Wij zijn lid van de Club van 200. Dit is een club van betrokken bedrijven en particulieren, die samen een sterk netwerk van de Stadsgehoorzaal vormen en jaarlijks doneren om daarmee het succes van de Stadsgehoorzaal nog groter te maken en om het een levendig podium van de stad te kunnen laten zijn.

Zo sponsoren wij - heel bescheiden, maar met liefde - de beide voorstellingen van de dappere kleinkunstenaar Karin Bloemen in de Stadsgehoorzaal op vrijdag 18 september 2020. La Bloemen keert daarbij terug naar haar eerste grote liefde: zingen. Met inspiratiebronnen als zangeressen Billie Holiday en Aretha Franklin en de swingende funk-, jazz- en soulklanken van de Old School Band, creëert ze een gloednieuwe, pure en muzikale show vol eigen stukken en de fijnste covers uit dit rijke repertoire.

Aretha Franklin zou ook jouw inspiratiebron moeten zijn; maar dan om de reden dat jij je zaken wel goed en op tijd bij de notaris regelt. Hoe dat dramatisch bij haar is misgegaan en hoe jij dat wel goed voor elkaar kunt krijgen lees je: https://maesnotarissen.nl/you-better-think.
  

Poppodium Kroepoekfabriek

De Kroepoekfabriek is het poppodium onder de rook van Rotterdam. Het is daar elke week raak. Concerten en clubavonden voor de liefhebber van muziek. Hiphop, metal, indie, singer-songwriter, rock 'n roll, pop of wat voor genre dan ook. Van obscuur tot mega hit en van (heel erg) oud tot spiksplinternieuw: je vindt het daar. Of je nu jong of oud bent. 

Kade40
KADE4O is er voor iedereen. Voor jong en oud, voor beginners en gevorderden. Je kan bij Kade 40 terecht voor een cursus in je vrije tijd. Ze organiseert kunsteducatie op scholen en geeft creatieve zakelijke workshops. Met diverse partners organiseert ze evenementen, nieuwe samenwerkingen en zoekt ze altijd de verbinding op. Hét knooppunt voor kunst en cultuur.

Netwerken

Wij zijn lid van de volgende netwerkgezelschappen:

Het A&O Alumni Network
Het A&O Alumni Network staat open voor alumni, partners en medewerkers van de internationale law firm Allen & Overy en stelt de 14.000 leden van het netwerk in de gelegenheid contact met (oud)kantoorgenoten te onderhouden en het professionele netwerk te vergroten.
Het alumninetwerk van Loyens & Loeff
Loyens & Loeff, een Nederlands kantoor van advocaten, belastingadviseurs en notarissen, wil graag goed contact blijven onderhouden met haar oud-kantoorgenoten en hen op de hoogte houden van ontwikkelingen rondom Loyens & Loeff.
Simmons & Simmons Alumni Programme
Het Simmons & Simmons Alumni Programme biedt een een forum voor vrienden en collega's die ooit voor de internationale law firm Simmons & Simmons (met elkaar) hebben gewerkt en bevordert dat zij bij het wel en wee van hun voormalig kantoor betrokken kunnen blijven.
Alumni Networks Stibbe
Onze levens en loopbanen zijn voortdurend in beweging, maar wat telt is dat we over en weer ons best blijven doen om met elkaar in contact te blijven. Stibbe tracht met haar Alumni Networks vriendschappen te onderhouden, nieuwe vriendschappen te ontwikkelen en het professionele netwerk van (oud)kantoorgenoten te laten groeien.
De alumnivereniging van de Universiteit van Leiden
De Universiteit Leiden werd opgericht in 1575 en is de oudste universiteit van Nederland. De universiteit telt zeven faculteiten, waaraan in 2017 meer dan 28.000 studenten ingeschreven stonden. Universiteit Leiden is trots op haar alumni. De 121.000 alumni, verspreidt over 141 landen, dragen op allerlei manieren bij aan de groei en bloei van de universiteit. De universiteit zet zich in om ook na het afstuderen bij te dragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van haar alumni.
Het Reunistenfonds van LSV Minerva
Leiden heeft niet alleen de oudste universiteit van Nederland, maar ook de oudste onmoetingsplaats voor studenten. Societeit Minerva werd in 1814 opgericht en het Leidse Studenten Corps volgde in 1839. De Leidse Studenten Vereniging Minerva (LSVM) zoals wij haar nu kennen, is ontstaan in 1972 na een fusie van het Leids Studenten Corps met de Vereniging voor Vrouwelijke Studenten te Leiden (VVSL). Met ongeveer 1.600 leden is zij een van de grootste studentenverenigingen in Leiden. De vereniging heeft een rijke geschiedenis en kent daarom vele tradities, die vandaag de dag nog steeds in ere worden gehouden. De meeste feesten en gebeurtenissen worden al sinds het ontstaan van Minerva georganiseerd.

De Stichting heeft volgens haar statuten ten doel "de bevordering van de bloei van de Leidse Studentenvereniging Minerva en de Vereniging Sociëteit Minerva". Het fonds wordt gevormd door bijdragen van reünisten die zich bij het beëindigen van hun lidmaatschap of later als contribuant van het fonds hebben aangemeld, door bijdragen van donateurs en door erfstellingen en legaten.
De alumnivereniging van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) van de Universiteit van Amsterdam
Ongeveer 3.500 oud studenten van de ASRE zijn verenigd en treffen elkaar regelmatig om van elkaar te leren, oude tijden te laten herleven en elkaar professioneel te helpen.
Rotterdam School of Management (RSM) Erasmus Universiteit Alumni Network

Het RSM alumni network, met 40.000 alumni wereldwijd, biedt kansen voor een leven lang leren, professionele ontwikkeling en sociale contacten gedurende je hele verdere loopbaan na het afstuderen.

De Maatschappij
De Maatschappij is een landelijk netwerk dat zich, met momenteel ruim 2.000 leden, al sinds 1777 inzet voor de welvaart en het welzijn in Nederland. Een netwerk van onafhankelijke denkers en doeners met goede ideeën die in onze samenleving graag iets voor een ander doen. Omdat goed kunnen meedraaien in onze maatschappij voor velen verre van vanzelfsprekend is.
MKB Rotterdam Rijnmond
MKB Rotterdam Rijnmond zet zich actief in voor een positief ondernemersklimaat.
Dit doet zij door de zakelijke belangen van haar leden te behartigen richting de
overheid en door open en inspirerend contact te faciliteren tussen ondernemers. Zodat die persoonlijk en zakelijk kunnen groeien in de regio Rijnmond. Geen woorden maar Zaken!
Business Netwerk Rijnmond
Business Netwerk Rijnmond (BNR) is een regionaal zakenplatform met ruim tweehonderd aangesloten bedrijven en organisaties in de regio Rijnmond. Doelstelling is om bedrijven en organisaties met elkaar te verbinden, waardoor leadgeneration en new business voor partners en leden gegenereerd wordt.
Industriële Kring Vlaardingen (IKV)
De IKV heeft als doel het bevorderen van de gemeenschappelijke bedrijfsbelangen van haar leden. 
Vastgoedsociëteit Haaglanden

Stichting Vastgoedsociëteit Haaglanden (VSH) is, sinds de oprichting op 1 januari 2010, uitgegroeid tot het grootste netwerk voor vastgoedprofessionals in de regio Haaglanden en groeit nog dagelijks. Het doel van VSH is het initiëren, onderhouden en versterken van onderlinge contacten. Het netwerk biedt vooral de mogelijkheid om kennis en ervaring op het gebied van vastgoed uit te wisselen met andere in de markt betrokken partijen waaronder overheden, beleggers, ontwikkelaars, bouwbedrijven en adviseurs die actief zijn in de regio Haaglanden.

VNO NCW (West)
VNO-NCW West is dé vereniging voor ondernemers in de Randstad. De leden ontmoeten elkaar in netwerkgroepen. Voorbeelden zijn regionale netwerken, zoals de Metropoolregio Amsterdam, Rotterdam Den Haag en het Westland en speciale netwerken, zoals platform DGA, Zorgpower en Vrouwennetwerk. VNO-NCW West organiseert ruim 100 netwerkbijeenkomsten per jaar. Bovendien lobbyt zij voor een beter ondernemingsklimaat in de regio. VNO-NCW West is een van de vijf regionale ondernemersorganisaties van VNO-NCW.
Stichting Halen en Brengen; Haring- en Bierfeest
De Stichting Halen & Brengen neemt sinds 2003 initiatieven op kunst en cultureel gebied, adviseert, organiseert en ontwikkelt creatieve concepten in Vlaardingen. Met als doel bijdragen te leveren aan de levendigheid, identiteit en het imago van de stad Vlaardingen; Vlaardingen lokaal en regionaal op de kaart te zetten en bezoekers te laten zien dat Vlaardingen een prettige stad is om te wonen en te werken, met veel enthousiaste ondernemers, kunst, een groot verenigingsleven en een rijke historie waarin het water en de visserij een belangrijke rol spelen.
BNSL
Wij sponsoren de Broederschap der Notariële Studenten te Leiden.

De Broederschap der Notariële Studenten te Leiden is opgericht op 20 maart 1960. De BNSL is de studievereniging notarieel recht van de Universiteit te Leiden, de oudste universiteit van Nederland.

De BNSL maakt samen met de vier "buitenlandse" notariële studieverenigingen in Nederland deel uit van het overkoepelende orgaan de Broederschap der Notariële Studenten (BNS). De andere vier zijn Nota Bene in Nijmegen, VIVA in Amsterdam, Vevanos in Utrecht en Vevonos in Groningen. Daarnaast is de BNSL nauw verbonden met de Notariële Vakgroep van de Universiteit.

Beroepsverenigingen

Wij zijn (aspirant of beoogd) lid van de volgende beroepsverenigingen:

Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB)

De KNB behartigt de belangen van de (kandidaat-)notarissen in Nederland en zorgt dat zij hun werk goed kunnen doen. Alle (kandidaat-)notarissen in Nederland zijn verplicht lid van de KNB. De KNB bewaakt en bevordert de kwaliteit van het notariaat en behartigt de belangen van haar leden.

Society of Trust and Estate Practitioners (STEP)

STEP is een wereldwijde vereniging voor beroepsbeoefenaren die gespecialiseerd zijn in erfrecht, huwelijksvermogensrecht en estate planning. Zij bevordert het begrip voor families die zich met vraagstukken op dit gebied geconfronteerd zien, verzorgt onderwijs en bewaakt de hoge professionele kwaliteitstandaard die zij haar leden oplegt.

Nederlandse Organisatie voor Executeurs (NOVEX)

NOVEX is een belangenorganisatie voor executeurs, vereffenaars en levensexecuteurs. Zij stelt zich bovendien ten doel de vakbekwaamheid van en de professionele taakuitoefening door executeurs, vereffenaars en levensexecuteurs te bevorderen zodat de particulier kan vertrouwen op een professionele dienstverlening van haar leden.

Instituut voor Bouwrecht (IBR)

Het Instituut voor Bouwrecht is het onafhankelijke kenniscentrum op het gebied van publiek- en privaatrechtelijk bouwrecht. De missie van het IBR is het op onafhankelijke wijze bevorderen van de wetenschappelijke en praktische beoefening van het bouwrecht. Zij biedt onderzoek, onderwijs en publicaties.

Mediatorsfederatie Nederland (MfN)
Mediatorsfederatie Nederland (MfN) is de autoriteit op het gebied van mediation in Nederland. Eén register als kwaliteitsstempel binnen de mediation-branche, dé bindende factor tussen mediators met een diversiteit aan expertises en achtergronden. Het MfN-register: het grootste kwaliteitsregister van mediators in Nederland.
Vereniging Mediators in het Notariaat (VMN)

De VMN is een notariële specialistenvereniging op het gebied van mediation en scheidingsbemiddeling. De leden zijn allen als notaris of kandidaat-notaris werkzaam in de notariële praktijk en zijn speciaal opgeleid om op een onpartijdige manier te bemiddelen in allerlei conflicten. Bovendien hebben de meeste VMN-leden zich gespecialiseerd in het behandelen van beëindiging van relaties en kunnen zich scheidingsbemiddelaar noemen.

Notariele Registergoed Specialisten (NRS)

Het doel van deze vereniging is het bevorderen van de kennis en beroepsuitoefening op het gebied van het registergoederenrecht. Zij biedt haar leden de gelegenheid de kennis up-to-date te houden en die kennis naar een hoger niveau te tillen, door het aanbieden van lezingen en studiebijeenkomsten, die dieper op de specifieke materie ingaan dan gebruikelijk is. Voorts wil de NRS een platform bieden voor de onderlinge uitwisseling van kennis en ervaring binnen de beroepsgroep, en zo bijdragen aan het verder vergroten van deze kennis.

Vereniging Ondernemingsrecht Specialisten Notariaat (VON)

Er is geen notariële discipline waar maatschappelijke, conjuncturele en technologische ontwikkelingen het vakgebied zo snel en ingrijpend beïnvloeden als het ondernemingsrecht. Kennisontwikkeling en kennisdeling zijn dan ook essentieel, zowel voor de individuele beoefenaar als voor opdrachtgevers en andere stakeholders. VON maakt het ondernemingsrecht het pronkjuweel van het notariaat. Als vereniging voor vakspecialisten biedt VON een kennisplatform voor ervaren en startende beroepsbeoefenaars. Wetenschappelijke onderbouwing en praktische toepasbaarheid gaan hierbij samen.

Pro bono

Wij ondersteunen in stilte diverse maatschappelijke organisaties en personen of groepen door ze onze kennis en kunde aan te bieden zonder dat wij daarvoor een honorarium wensen te ontvangen. 

Serviceclubs

Wij waren eerder betrokken bij serviceclub Round Table en zijn ondertussen al weer heel lang actief bij serviceclub Rotary. Het doel van Rotary is het samenbrengen van beroepsleiders en leiders uit de zakenwereld die humanitaire diensten verlenen, hoge ethische standaarden in alle beroepen bevorderen en helpen bij het opbouwen van goodwill en vrede in de wereld. Het motto van Rotary is "Service above Self": het eigenbelang ondergeschikt maken aan dat van de maatschappij. Wij zetten ons daar graag voor in.