×

28-10-2023

Support Casper Gala in Huis ter Duin

Support Casper Gala in Huis ter Duin


Op zaterdagavond vond in Huis ter Duin het Support Casper Gala plaats.

Het gala had als doel geld inzamelen voor innovatief onderzoek naar nieuwe behandelmethoden van Alvleesklierkanker. Dat onderzoek wordt geleid door Prof. Casper van Eijck, oud-clubarts van Feyenoord en van Sparta en tot afgelopen vrijdag hoogleraar aan het Erasmus Medisch Centrum.

Van Eijck is vrijdag jl. benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg van onze minister van Volksgezondheid, Welzijnswerk in en Sport, Ernst Kuipers, die onderscheiding bij zijn afscheid als hoogleraar in De Kuip opgespeld vanwege zijn niet aflatende inzet om de genezingskans voor zijn patiënten te vergroten.

Oud Spartaan René van der Gijp, onze bondscoach “sneeuwvlokje” Ronald Koeman en de oud keeper van het Nederlands elftal Hans van Breukelen, maar ook Ton van Veen, de CEO van Jumbo supermarkten, toonden zich vanavond ware Ambassadeurs van Support Casper. De veiling tijdens het gala bracht € 1.002.000 op.

MAES notarissen support Support Casper de komende vijf jaar met een jaarlijkse donatie. Doe jij ook mee? We vertellen je graag hoe je kunt ondersteunen: met een erfstelling, een legaat, een eenmalige donatie, een periodieke schenking, een Fonds op naam of anderszins. Zodat vermogen kan worden besteed aan onderzoek en behandeling van patiënten en niet bij wijze van erfbelasting onbestemd eindigt in onze nationale schatkist.

Meer weten? Kijk dan op www.supportcasper.nl

#goedvoorelkaar #mvo #marthoogkamer #candydulfer #samvandalen #nikiborn