×

03-10-2021

MAES notarissen sponsor Tulpenrallye 2021

MAES notarissen sponsor Tulpenrallye 2021


De 67e Tulpenrallye gaat op maandag 4 oktober van start en finished op zaterdag 9 oktober bij de familie Oostwegel op Château St. Gerlach in Valkenburg.

In 6 dagen leggen de equipes, met auto’s die voor 1972 zijn gebouwd, ruim 2.500 kilometer af. Etappes starten in Bordeaux, Limoges, Vichy, Beaune, Horbourg-Wihr, Luxembourg.

De Tulpenrallye is de oudste Nederlandse autorally en werd voor het eerst georganiseerd in 1949. De equipes worden in drie klassen verdeeld: Tour, Sport en Expert. Er mag geen gebruik worden gemaakt van een telefoon, er mag slechts 10 liter extra brandstof worden meegenomen en overtreding van de maximale snelheid wordt met strafseconden bestraft.

Wij leveren met oud notaris mr. E.M. (Ed) Bijster en zoon één van die 200 deelnemende equipes. En niet voor het eerst. Vanwege het vele moois dat trouwe deelname de achterliggende jaren mr. Bijster heeft gebracht en anderen de komende jaren hopelijk kan gaan brengen, sponsort MAES notarissen, met veel andere sponsororen - zoals Moët & Chandon, Chateau St. Gerlach, Porsche, Mercurius Vermogensbeheer, Renpart Vastgoed en Ziggo Sport - de 67e Tulpenrallye.

MAES notarissen wenst alle deelnemers aan de rallye heel veel succes, geluk en plezier!