×

12-11-2021

Wij blijven u ook tijdens de lock-down graag van dienst.

Wij blijven u ook tijdens de lock-down graag van dienst.


Het demissionaire kabinet kondigde gisterenavond wederom een gedeeltelijke lockdown aan die - naar verwachting ten minste - drie weken duurt.

De coronavirus (COVID-19) pandemie raakt miljarden mensen over de gehele wereld en dwingt ons collectief tot verstrekkende gezondheids- en veiligheidsmaatregelen en algehele herijking.  

Bij MAES notarissen draait alles om mensen. Dit betekent dat wij geen risico nemen met betrekking tot de gezondheid en het welzijn van onze  klanten, business partners, kantoorbezoekers en medewerkers, hun families en nabijen en de samenleving waar wij met elkaar deel van uitmaken en dat wij onze medewerkers een veilige werkomgeving willen kunnen blijven bieden. Wij zullen de richtlijnen van het RIVM en de overheid steeds opvolgen. Tegelijkertijd willen wij onze bijdrage aan de samenleving blijven leveren en waken wij over de continuiteït van de dienstverlening. 

Wij blijven u ook tijdens de lock-down onverminderd steeds graag van dienst. Tegen die achtergrond en in goed overleg met onze medewerkers hebben wij een protocol voor onze klanten, business partners en kantoorbezoekers waar wij ons collectief hier in huis naar (moeten) gedragen. Dat protocol vindt u hier.

MAES notarissen. Goed voor elkaar.