×

22-12-2021

Fijne feestdagen en een voorspoedig 2022

Fijne feestdagen en een voorspoedig 2022


Bewogen jaar

We gaan richting het einde van het jaar. Een bewogen jaar. Voor iedereen. De nog immer aanhoudende COVID-pandemie doet ons beseffen dat je elkaar niet altijd kunt behoeden voor het leven.

Ondertussen ligt er eindelijk ook een coalitie-akkoord van VVD, D'66, het CDA en de CU, waaruit volgt wat het komend kabinet voor ons allemaal in petto heeft. 

Dank

Het afgelopen jaar heeft het hele team van MAES notarissen zich collectief naar beste vermogen en niet onverdienstelijk voor onze klanten en andere stakeholders ingezet. Dat blijkt ons onder meer - maar niet uitsluitend - uit de vele mooie klant-reviews die wij hebben ontvangen. Wij willen graag al onze klanten en aangevers hierbij hartelijk danken voor het vertrouwen dat ze in ons hebben gesteld. Wij vonden het een voorrecht dat wij u van dienst mochten zijn.

Onze nieuwsbrief

Net voor het kerstreces reiken wij u graag hierbij onze digitale nieuwsbrief van MAES notarissen aan. De vierde en daarmee alweer de laatste van 2021. Wij wensen u veel leesplezier. In de brief - die ook per e-mail aan veel van onze relaties is verzonden - geven wij u zo aan het einde van dit jaar nog wat tips hoe u geld kunt besparen vóór het aan te treden kabinet met wetswijzigingen komt. Bijvoorbeeld ten aanzien van de jubelton (eigen woning schenking) of de overdrachtsbelasting. Doe er uw voordeel mee!   

Wij blijven tijdens het kerstreces gewoon open

Op vrijdag 24 december zijn wij een dag gesloten, maar de dagen tussen kerst en nieuwjaar, dus van 27 december tot en met 31 december helpen wij u graag met al hetgeen dit jaar nog moet gebeuren. 

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

Wij wensen u en de uwen fijne feestdagen en een voorspoedig 2022. Wij hopen u in het nieuwe jaar weer te mogen begroeten.