×

27-03-2024

MAES notarissen | Nieuwsbrief | Q1 2024

MAES notarissen | Nieuwsbrief | Q1 2024


Het lenterige Paasweekend lacht ons al toe. De lente symboliseert een nieuw begin. De lentefeesten vanuit diverse geloven markeren dit nieuwe begin, na een periode van onthouding of opoffering, van vasten. 

Wellicht wilt u deze tijd van het jaar ook aangrijpen voor introspectie, bijvoorbeeld over hoe u verdraagzaamheid, vrijgevigheid, liefdadigheid en saamhorigheid in uw leven kunt integreren. Wat voor u herrijzenis, het overwinnen van tegenslagen, betekent. 

Velen zijn u in deze overwegingen voorgegaan, ook vanuit een juridische context, bijvoorbeeld door het opstellen van een testament of het doen van een schenking. Overweeg dit te bespreken met uw familie tijdens de feestdagen, want u kunt ervoor kiezen uw naasten een nieuw begin te bieden, ook na de lentefeesten. Onze laatste nieuwsbrief biedt inspiratie. U leest hem op: maesnotarissen.nl/nieuwsbrief-maes-notarissen-2024-q1.

MAES notarissen wenst u veel leesplezier, een Vrolijk Pasen, of zo u wilt een Zalig Pasen, Chag Pesach Sameach en bij voorbaat alvast een Eid Mubarak!