×

Basisnotarissen Rijnmond

Discount formule

Bij MAES notarissen verkopen wij rust, betrouwbaarheid en zekerheid. 

Wij regelden voorheen voor een aantal van onze particuliere klanten de levering en hypotheek van de aangekochte woning vanuit ons voormalige discount label Basisnotarissen Rijnmond. Alle andere notariële diensten werden steeds verleend door ons voordelige kwaliteitslabel MAES notarissen.  

Per 1 januari 2024 bedienen wij al onze klanten, zowel particulieren, ondernemingen en overheden voor al hun zaken, ook voor leveringen en hypotheken, nog uitsluitend vanuit het kwaliteitslabel MAES notarissen. De handelsnaam Basisnotarissen Rijnmond hebben we weliswaar behouden, maar het discount label Basisnotarissen Rijnmond wordt niet meer gevoerd. Voor de klant maakt dat overigens geen verschil: het team van Basisnotarissen Rijnmond maakt al jaren integraal deel uit van het team van MAES notarissen.      

Alles wat in het verleden onder de vlaggen van Basisnotarissen Rijnmond en MAES notarissen door gedefungeerd notaris mr. E.M. (Ed) Bijster is verzorgd, berust onder het protocol van mr. G.H.H.J. (Geert) Janssen MRE MBA, notaris bij MAES notarissen. Onze contactgegevens zijn: Contact - MAES notarissen.

Voor dossiers die onder verantwoordelijkheid van mr. Bijster door Basisnotarissen Rijnmond en MAES notarissen zijn behandeld en voor akten die door hem of zijn waarnemers zijn gepasseerd, kunt u zich dan ook steeds tot MAES notarissen wenden. Wij zijn u graag van dienst. Onberispelijk, toegewijd en integer.